Elképesztő kegyetlenség: meztelenül szekrénybe zárta 5 éves fiát, majd lelépett

A kegyetlen anya több mint 10 órára bezárta 5 éves fiát egy szekrénybe. Ő közben leruccant egy „kicsit” a tengerpartra jól érezni magát barátnőjével és 2 nagyobb lányával.

Ide ruccant ki a kegyetlen anya egy kis önfeledt kikapcsolódásra, míg kisfia a szekrényen rettegett

Legalább arra figyelt, hogy ne maradjon éhen és szomjan a gyerek. Csokit, egyéb édességeket, limonádét és vizet adott be a szekrénybe a rémült fiúcskának. Aztán egyszerűen rázárta a szekrény ajtaját és lelépett.

Az is érhetetlen, hogy a pici gyereket miért kellett ehhez levetkőztetnie, mert bizony a kisfiúnak meztelenül kellett kuporognia a koromsötét szekrényben.

Rémes, de nem ez volt az első eset. A 3 gyermekes bradford-i 40 éves „édesanya” minden alkalommal, amikor 20 év körüli barátnője elment hozzájuk és vásárolni akartak, akkor is rázárta kisfiára a szekrényajtót.

A nő többször durván meg is verte gyermekét. Egyszer annyira durván, hogy kénytelen volt kórházba vinni. Ám az orvosok a több helyen sebesült kisfiú sérülései láttán, nem hittek az anyának, hogy csak játék közben történt az eset, ezért kihívták a rendőröket.

Az anyának és a barátnőjének is a bíróság előtt kell felelniük a tetteikért.

Mindhárom gyerek a nagyszülőkkel lakik most.

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3687510/Mother-40-locked-naked-five-year-old-son-cupboard-10-HOURS-went-family-day-Blackpool.html

 

 

Címkék: A nagyvilágból
1
http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/28568/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-07-13 12:35:35
Megáll az eszem hogy mik vannak! Ez az "anya" egy valódi gyökér... Hovatovább egy tuskó! Mondanám rá hogy egy állat de azzal megsérteném az állatvilágot. Jogosan dühöngenének hisz még ott sincs ilyen kegyetlen anya. Az egy dolog hogy elvették a gyerekeit tőle. De a legjobb az lenne ha a kisrácot ért traumák miatt felelőségre vonnák ezt a p****t. Nyomorúlt torz lelkű féreg!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?