Idegenek koponyái vannak elrejtve a Vatikán alatt

Egy magazinban olvastam, hogy eltitkolt, ám mégis kiszivárgott információ szerint a Vatikán évszázadok óta egy hihetetlen titkot őriz. Állítólag, a pápák mindig is tudtak a földönkívüliek létezéséről. Mivel ennek a magazinnak sajnos nincs online változata, ezért elkezdtem kutakodni máshol a neten. Végül a Hotdog-on találtam egy érdekes írást és egy videót is - de az sajnos csak angol nyelven.

Kép forrása: zombiewoodproductions.wordpress.com

 

„A földönkívüli koponyák

1998-ban ásatások voltak a vatikáni könyvtár alatt. Az ásatásokon dolgozó egyik munkás furcsa koponyákat talált. A hosszúkás és nyúlt koponyák úgy néztek ki, ahogyan a szürke földönkívülieké. A túl nagy, ferde szemüregek, a viszonylag kicsi orr és száj, a kupolaszerű koponya az egyes részek és a szürke földönkívüli, a szemtanúk által leggyakrabban leírt földönkívüli életforma feje közötti hasonlóságok nyilvánvalóak.
A furcsa koponyák állítólag a Vatikán alatt vannak. Ha ezek a csontok beszélni tudnának, milyen történeteket mesélnének el? A különös koponyák feltárása után János Pál pápa és a vatikáni hadsereg lezárta a helyszín összes elérhetőségét.
Mit rejteget a Vatikán? 

A katolikus egyháznak ezerötszáz éve volt arra, hogy elrejtse a földönkívüli testeket a megmagyarázhatatlan megfigyelések vizsgálatai elől. Vajon ezek a koponyák olyan földönkívüliek maradványai, akik valaha a Vatikánban éltek? 

A Vatikán az ősi Róma romjaira épült, és a Vatikán alatt található az, ami nincs a nekropoliszban. A nekropolisz pedig egy óriási temetkezési hely. A koponyák tehát nem 2000 évvel ez előttről, Jézus születésének idejéből, hanem Róma létrehozásának idejéből származnak.  A legjobb megállapítást talán egy apáca (Sister Judy Mebosa) tette, aki kijelentette, hogy bármit is jelentenek azok a maradványok, a jó atyáknak okuk volt arra, hogy örökre eltemessék őket. Ha az elméletek igazak, akkor a Vatikán bennfentes információkkal rendelkezik a Földön élő földönkívüliekkel kapcsolatos titkokról.

A csaknem kétezer évre visszanyúló bizonyítékok arra engednek következtetni, hogy a Vatikán lehet az egyik legjobban informált szervezet a földönkívüli élettel kapcsolatban. De vajon készül-e a Vatikán arra, hogy felfedje a megrázó igazságot a Világegyetemünkben élő földönkívüli fajról? Talán még az életünkben tanúi lehetünk a Marson kialakult élet felfedezésének, vagy az ott kialakult élet nyomainak, és ha az így lesz, a pápa feltétlenül a teremtés részeként fogja elfogadni azt az életet.
Vajon, ha a földönkívüliekkel kapcsolatos igazság végül a nyilvánosság elé kerül, kihasználja-e az egyház az alkalmat arra, hogy még több teremtményt megtérítsen?
Tudomásul veszik, hogy Isten egy hatalmas Világegyetemet teremtett, amelyben nem mi vagyunk az egyedüli intelligens faj a puszta közepén?
A katolicizmus élen járhat egy valóban nyitott felfogású vallásként.

Ha az elméletek igazak, a jövőben a Vatikán nemcsak a katolikus egyházat, hanem az egész emberiséget a földönkívüliekkel  megosztott társadalom felé vezetheti.”

 

http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/28984/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?