Senkinek sem kellett a kiscica, túl csúnyának gondolták

Séta közben testvérem és gyerekei mellé szegődött egy nagyon ronda és rossz állapotban lévő cica. Pont úgy néz ki, mintha egy csapzott mosómedvén a saját feje helyett egy macskáé lenne. Követte őket egészen hazáig. Nagyon megsajnálták és enni adtak neki. A cica beköltözött az üresen álló kutyaházba, de testvérem nem szeretné megtartani. Persze senkinek sem kell, mert annyira csúnya. Ezért is kaptam fel a fejem a következő megható történet címének láttán.

"Egy igazán megható cicás sztori következik. Egy gyönyörű kiscicát senki sem akart örökbefogadni, mert túl csúnyának gondolták. Előre jegyzem: Romeo nem csúnya, ő egy fantasztikus kismacska.

A kisállatot senki nem akarta örökbe fogadni egy jótékonysági árverés során, mivel túl csúnyának gondolták. Az állat összes kistestvérének sikerült gazdát találni, egyedül a vörös csöppséget nem akarta senki, az eldeformálódott arca miatt. A kiscica végül az utcára került, ahonnan a spanyol Santuario Compasion állatmentő központ mentette meg.

A vörös kiscicát a szervezet segítségével egy jószívű lány örökbe fogadta, és elnevezte Romeonak. Romeo most vidám, játékos és igazán kíváncsi kiscica. Gazdája azért osztotta meg az állat történetét, hogy az emberek kevésbé legyenek előítéletesek. Azóta rengetegen írnak neki, hogy szeretnék a kiscicát, de Romeonak jobb otthona nem is lehetne. 

Ugye, ti sem láttok semmi mást csupán egy édes kiscicát. Én azonnal magamhoz vettem volna a kis Romeot, hiszen annyira aranyos."

Itt található a szervezet Facebook oldalának Romeora vonatkozó bejegyzése: https://www.facebook.com/santuariocompasionanimal/videos/1187241688000564/

Forrás: http://www.vous.hu/hir/20161102-cica-tul-csunya-romeo-orokbefogadas-allat-macska

http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/31444/pics/lead_800x600.png
A nagyvilágból,Állatos
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?