Victoria és David Beckham megvette Los Angeles legnagyobb kastélyát

A Beckham házaspár nem aprózza el. Nekik Los Angeles legnagyobb kastélya kellett, így meg is vették. Valószínű, hogy nem tudták volna megszerezni, ha nem adják el a régi, megunt otthonukat, amely szintén lélegzetelállító.

Az új palota előszobája

A Manor névre keresztelt hatalmas ingatlan 4,6 hektár területen fekszik és 123 szobája van. Mivel a pár állítólag kinőtte a korábbi 13 000 m2-es Bel Air nevű házát, ezért indultak keresésre és találták meg álmaik otthonát. A Bel Airt gyorsan meg is hirdették.

Mondjuk nem csoda, hogy kinőtték a régi házat, hiszen egyik gyermeküknek, Harpernek (5 éves) szüksége volt egy otthoni táncstúdióra, testvérének Brooklynnak pedig egy olyan helységre, ahol barátaival lóghat, bulizhat. Victoria is szeretett volna otthonra egy kifutót, hogy ne kelljen már elmennie valahova, ha ruhakölteményeit a modelleken látni akarja.

Az új otthonban természetesen van úszómedence, teniszpálya, edzőterem, bowlingpálya, négy darab, két-két autó parkolóállású garázs és egy igazán "szerény" méretű, 100 autó befogadására alkalmas parkoló.

És most jöjjön az összeg átváltva forintra, amelyért a kastélyt megvásárolták: 

59 680 000 000,- Ft (160 millió GBP)

David és Victoria Beckham

 

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4021728/The-new-Beckingham-Palace-David-Victoria-Beckham-set-hearts-buying-160million-Californian-mega-mansion-14-bedrooms-27-BATHROOMS.html

http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/32471/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?