A Vajna Tímea-show és Céline Dion új pasija

Az eseménydús első negyedév után tekintsük át a másodikat. Halálra rémülhettünk, amikor azt olvastuk, jön a Vajna Tímea show. De aztán még ennél is nagyobb meglepetések vártak minket. CELEBKRÓNIKA 2016. II. rész

 

Április

Április egy álhírrel indult, miszerint Vajna Tímea-showt indít a TV2. Szerencsére ez csak egy áprilisi tréfa volt.

Pár nappal ezután egy Sarka Katának írt levél kezdett keringeni a neten, „A testünk miatt miért kell magyarázkodni? Levél Sarka Katának” címmel. Kata ugyanis feltett egy előtte-utána képet magáról és mellé ezt írta: „Attól, hogy édesanya lettem, nem hagytam el magam... Tudtam, hogy meg tudom csinálni! Te se add fel, mert sosem késő elkezdeni! Sokan mondják, hogy ehhez idő kell, és pénz! Vedd fel a futócipőt, indulj el egy nagyot sétálni a szabadba babakocsival! Jól fog esni, és nem kerül semmibe!” Ez verte ki a biztosítékot a levél szerzőjénél és jól odamondott Katának.

Sarka Kata / Fotó: Facebook

Május

Gáspár Laci harmadik nejétől is gyereket akar” – jött szembe velünk a hír, majd meghökkentő dolgot árult el két gyermekével kapcsolatban az énekes. Kiderült, hogy az első két gyereke már megromlott kapcsolatban született, ezért most először várná nagy boldogságban nejével együtt a babát.

 

Gáspár Laci / Fotó: bors.hu

Megérkezett a legnagyobb celeb-hajváltoztatások 2016-os kiadása, amelynek akár lehetett volna az a címe, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem. A sztárok ebben az évben is okoztak meglepetéseket frizuraügyben. Pedig még csak május volt.

Irina shayk márciusban egy fotózás kedvéért szőkére mosta gyönyörű barna fürtjeit. Szerencsére, csak egyszeri alkalom volt.

További képek itt: http://www.stylemagazin.hu/hir/A-legnagyobb-celeb-hajvaltoztatasok-2016-os-kiadas/15302/celebrity?sg-gallery=10

Június

Céline Dion gyorsan kiheverte férje elvesztését. A férj januárban hunyt el, és júniusban már azt olvashattuk, összejött egyik zenészével, a gitáros Kevin Girouarddal, aki alig több, mint 30 éves. Állítólag még a színpadon is látszik, hogy forr köztük a levegő, mert le sem tudják venni egymásról a szemüket.

Céline Dion és Kevin Girouard

Míg Céline bepasizott, addig kiderült, Berki Krisztiánban sokáig még a megbocsájtás apró szikrája sem villant fel édesanyja felé. Krisztián kamaszkorában távolodott el édesanyjától annak alkoholproblémái miatt, és úgy érezte, nem érdemli meg, hogy szóba álljon vele. Ám most, 36 évesen, hogy családja van, eljutott odáig, hogy félre kell tenni az önzőségét a család érdekében. Végül találkoztak, beszélgettek, sőt, a mama még A Nagy Duettre is elment szurkolni, ám nem sikerült rendezni a viszonyukat.

Berki Krisztián

(folytatjuk)

Címkék: Celebügyek
http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/32731/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?