Hajdú Péter válsága és Vajna Tímea férfiálma

Nemcsak az év első és második negyedévében történek izgalmas dolgok. A harmadik negyedév is tartogatott nekünk bőven meglepetéseket.

 

Július

Júliusban kiszivárgott, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban van. Kevéssel ez előtt Hajdú elmondta a véleményét a hűtlenségről, és arról, hogy szerinte egy nőnek ezt el kell tudnia nézni, de hozzátette: eddig mindketten hűségesek voltak, mert nem akarták kockáztatni a házasságukat. Lehet, hogy ez mégsem igaz?

Hajdú Péter és Sarka kata / Fotó: Blikk

Majd Vajna Tímea vallott töredelmesen arról, hogy milyen a férfiideálja. Egy biztosan kiderült, nem a férjét, Andy Vajnát írta körül.

Andy és Timi (Forrás: Facebook/Vajna Timi)

 

Tímea férfiideálja

 

A hónap végén Gáspár Győző és feleségének fotója verte ki a biztosítékot sokaknál. „Méltoságos Beaasszony ma 42 éves! Boldogat neked a te szultánod” – írta Győzike a kép mellé, amin látszik: amellett, hogy Gianni olasz éttermében ünnepel a család, az ünnepeltnek igencsak bevásároltak borsos árú cipőkből.

Az ominózus kép a Facebookról

További képek itt: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1084308448303994&set=pcb.1084309138303925&type=3

 

Augusztus

19 év után távozott a TV2 meghatározó arca, Németh Lajos meteorológus.

1997. október 4-én reggel hat órakor, közvetlenül a vezérigazgatói köszöntő és a himnusz után ő volt az első, aki beköszönt a TV2-n, és elmondta a legfrissebb meteorológiai előrejelzést. Azóta közel 20 év telt el, és állítása szerint, eljött az idő, hogy nyugdíjba vonuljon.

Németh Lajos

 

Augusztusban azt is megtudhattuk, hogy kik a legértékesebb magyar celebek. A Forbes magazin szerint a sokan vannak, de közülük Ördög Nóra a legértékesebb.

A rangsort a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével állították össze.

Ördög Nóra

 

Szeptember

Bombaként robbant a hír: Brad Pitt és Angelina Jolie válik. Jolie adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A színésznő szeretné, ha mind a 6 gyermekük felügyeleti joga őt illetné meg, de nem vonná meg Pitt-től a láthatást. A hírek szerint, többek közt az vezetett a döntéshez, hogy Jolie nem tudta elviselni férje gyermeknevelési módszereit. Ám azt is pletykálták, hogy Pitt összemelegedett csinos kolléganőjével, Marion Cotillarddal, akivel együtt forgatták a Szövetségesek című filmet.

A Pitt család

Szeptemberben Kim Kardashian olyan rémesen öltözött fel többször is, hogy e mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

Kardashian abból él, hogy realityt forgat családjával, majd ha az már annyira unalmas, hogy senkit nem érdekelnek a műbalhék, kicsit felkavarja az állóvizet valamilyen érdekes ruhával vagy nyilatkozattal.

Kim Kardashian

 

(folytatjuk)

Címkék: Celebügyek
http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/32733/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?