George Clooney felesége állapotos

A házaspár sajtósai erősítették meg a korábban szárba szökkent hírt, miszerint Amal Clooney terhes. George Clooney (55) és Amal Clooney (38) duplán örülhet, hiszen nem egy, hanem két baba is érkezik hozzájuk egyszerre, hiszen a gyönyörű ügyvédnő ikreket vár.

Amikor kiderült, hogy ikreik születnek, meglepődtek, egyúttal pedig kicsit megijedtek, mert mindketten úgy voltak vele, hogy egy gyerek is elég lett volna. De amikor megtudták, hogy egy kisfiuk és egy kislányuk lesz, nagyon boldogok lettek. Úgy érezték, megütötték a családi jackpotot

- állította egy jól értesült forrás.

George Clooney korábban gyakran hangoztatta, hogy nem akar gyereket. Ám most nem is tudja leplezni izgatottságát, és alig várja, hogy felnevelhesse a két gyereket, akik egyszer majd apuként szólítják őt.

A neveken is gondolkodnak már. A színész azt szeretné, ha a kisfiút az apja, Nick Clooney után Nicholasnak hívnák, de a kislány esetében a feleségére bízná a döntést.

Ezzel párhuzamosan megkezdték a felkészülést az ikrek érkezésére. 15 millió dollár (4,3 milliárd forint) értékű berkshire-i otthonukban egy külön baba-szárnyat rendeznek be fürdővel, játszószobával, könyvtárral és medencével. A nagyszabású projekt állítólag 2 millió dollárt (576 millió forint) visz el a családi kasszából.

Azt hiszem, nem fognak semmiben hiányt szenvedni a gyerekek. Remélem, a szülőknek is elég ideje marad rájuk!

Forrás: dailymail.com

http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/33244/pics/lead_800x600.png
A nagyvilágból,Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?