A francia férfi 45 millióra pereli az Ubert

Az Uber-t az ág is húzza, rengeteg pereskedés, számos országból való kitiltás, aztán még ez is. Egy francia férfi 45 millió euróra perli az Uber-t, mert az alkalmazás hibájából kifolyólag kiderült, hogy agyba-főbe csalja a feleségét és ezért az asszony már el is vált tőle.

Elmondása szerint egyszer a felesége iPhone telefonján rendelt autót, arra viszont nagyon figyelt, hogy mielőtt visszaadja a telefont, kijelentkezzen az Uberből. Ám az alkalmazás bugos volt, így a feleség mégis minden utazásáról kapott értesítést. Innentől kezdve már nem volt nehéz összeraknia, hogy a férje üzleti tárgyalásai elég sok esetben hempergést jelentettek egy másik nővel.

Elég abszurd dolog, hogy az Uber hibás alkalmazására hárítja a problémát, amit egyébként simán megelőzhetett volna annyival, hogy nem használja a felesége mobilján, vagy mondjuk nem jár olyan sokszor a tilosban. Nem tudom eldönteni, de talán jót is tett az Uber, mert segített egy embernek mérlegelni, hogy így is kell-e neki a csalfa férje. Hát nem kellett.

Azóta természetesen elváltak. A férfi pedig úgy gondolta, 45 millió eurót követel az Uberen a drága válásért cserébe. Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége.

Forrás: independent.co.uk

Címkék: A nagyvilágból
http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/33860/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?