A boldog nők is félrelépnek

Bizony a boldog párkapcsolat és a jó szex sem jelent garanciát arra, hogy a nők ne lépjenek félre. Ám ez a félrelépés más, mint ahogy gondoljuk.

Az, hogy anboldog nők is félrelépnek, az egy elég merész  kijelentés, sietek is hozzátenni, hogy az amerikai Nancy Friday állította ezt, aki Női szexuális ábrándok-címmel jelentetett meg egy könyvet. A kötetben négyszáz nő vall ábrándjairól, fantázia képeiről, amelyeket a képzeletük varázsol elő a szeretkezés alatt.    A mű eredeti angol címe kifejezőbb a magyarítottnál: My secret garden, azaz Az én titkos kertem. Mert bizony titkos vágyak virágai bomlanak ki ilyenkor, s ezeket kertészük féltve őrzi, - még a hőn szeretett férj elől is. Ezért fogalmaz úgy a szerző, hogy olykor a szerelmes, boldog asszonyok is megcsalják a férjüket, - legalább is fantáziáik révén. És milyen szerencse, hogy a tudomány még nem oldotta meg a képzeletvilág képernyőre vetítését! A legtöbb férfi elképedne, ha látná, micsoda bizarr, néha egyenesen vad jelenetek váltják egymást az őt szorosan átkaroló párja buksijában. Idéznék is egy szalonképesebb példát a könyvből:

 „ Egyedül vagyok otthon. Csengetnek. Vadidegen férfi áll előttem, valamilyen árút akar rám sózni. Beengedem. Én nagyon lassan, óvatosan simogatni kezdem magamat, aztán ugyanolyan lassan vetkőzöm. Végül én csábítom el a pasast.”

 A fennmaradó 399 vallomás javarésze annyira szabad szájú, olyan durván nevezi nevén a testtájakat és az eseményeket, hogy első olvasáskor magam is kapkodtam a levegő után. (Ennek ellenére ajánlom a művet mindenkinek)

Jóval szolidabb beszámolókat jegyeztek fel a hazai pszichológusok, ám mégis csak arról van szó, hogy a szerelmes egybefonódás legintimebb pillanataiban, gyakran az izgalom tetőfokához közeledve kezd el peregni egy furcsa szereposztású film.

De miért van erre szükségük a nőknek?

Egyesek azt állítják, hogy csak azok a lányok, asszonyok hívják segítségül a képzeletüket, akiknek az önző, vagy ügyetlen partner miatt örömtelen a nemi életük. Csakhogy számtalan beszámoló bizonyítja, hogy a nagyon jó szexuális kapcsolatokban is olykor csapongani kezd a fantázia, s a szerelmes társ helyett - lélekben - gyakran mást ölelnek a hölgyek.

Fontos, hogy megértsük: teljesen természetes dologról van szó! Amíg társadalmi lénnyé válunk, milliónyi szabályt állítanak szembe belső igényeinkkel, így szexuális vágyainkkal is. Számos izgató dolgot hallunk, látunk, olvasunk, amelyeket a mindenkor elfogadott erkölcsi normák és családi neveltetésünk miatt nem merünk a valóságban kipróbálni. De az emberi psziché van annyira furfangos, hogy a maga módján győztesen kerüljön ki a csatából, ha hagyjuk, és nem  fojtjuk el  a szexuális életünk megmentésére, felfrissítésére küldött fantázia képeket.

Belső világunk, amelyet az évek során magunknak felépítettünk, ugyanolyan fontos mint a külső környezetünk. Ehhez a belső világhoz tartoznak ábrándjaink is, amelyek erőt adhatnak a köznapi problémák leküzdéséhez. Olykor, - mint vázoltuk, - probléma lehet a hálószobában is. Ilyen esetben hangsúlyosan fontos, hogy bűntudat nélkül merjük és akarjuk átélni a fantáziánk szülte jeleneteket.

Ne ijedjünk meg, ha ezek bizarra sikerülnek, és olyasmit teszünk vágyálmainkban, amit a valóságban nem tennénk. Hiszen éppen ez a módja, hogy az évek során szigorúan elbarikádozott vágyaink, s az ezekhez társult feszültségeink utat találjanak a szabadba.

Akinek jó az orgazmus készsége, így tovább színesítheti a nemi életét. Sokakat azonban csak a fantázia-szülte történetek segítenek a csúcsélményhez. Számukra még fontosabb, hogy bátran éljenek is az efféle segítséggel. Ne feledjék azonban, hogy nekik zárva kell tartaniuk belső tikos kertjük kapuját! Ugyanis ha a férj, partner unszolására elmesélik, miről is szoktak ábrándozni, - megszűnik a varázs, és nem segít többé a fantázia jelenet.

Teljes cikk: szex-szerviz.hu

http://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/41676/pics/lead_800x600.jpg
félrelépés,szex,TestemLelkem
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?