Igazi kuriózum a magyar Grand Canyon - Láttad már?

2017.09.08.
Létezik egy hely hazánkban, mely úgy lett világhírű, hogy a világnak egyedül ezen a pontján, hazánkban nem ismerik sokan, noha egyes turisztikai magazinok, és a külföldi sajtó odavan érte.

Íme a 2017-es Szakáll- és bajusz világbajnokság extravagáns versenyzői

2017.09.07.
1990 óta rendezik meg a Szakáll- és bajusz világbajnokságot. A verseny egyre bővül és mindig tartogat az érdeklődők számára újdonságokat. Nincs ez másképp idén sem. Igazán őrült arcszőrzetek következnek. Neked melyik tetszik a legjobban?

A szilvát nem csak azért lehet szeretni, mert pálinka készül belőle

2017.09.06.
Már ami a gyümölcsöket illeti, az ősz egyik szupersztárja a szilva. Igazi kis multivitaminbomba, alig van benne kalória, nagyon ízletes és sok mindent lehet belőle készíteni.
Címkék: Egészség, Nyami, szilva

Videón a történelem összes atombomba robbanása

2017.09.05.
1945. július 16-án az Egyesült Államok elvégezte a világ első nukleáris fegyverkísérletét. Ugyan fegyverként csak kétszer vetettek be atombombát, azonban napjainkig kísérleti robbantásokat hajt végre a világ több országa is, köztük Észak-Korea is...

Angelina Jolienak nincs szüksége bugyira vetkőznie ahhoz, hogy észrevegyék egy premieren

2017.09.04.
Angelina Jolienak nincs szüksége bugyira vetkőznie ahhoz, hogy észrevegyék a vörös szőnyegen. Filmjének, a First They Killed My Father-nek (Először megölték az apámat) premierjén egy egyszerű fehér ruhát viselt és így is ragyogott.

Ezek a világ legfenyegetőbb problémái a fiatalok szerint

2017.09.01.
A World Economic Forum 2017-es, világszerte végzett felmérésben több tízezer fiatal vett részt. A kérdés csak az, hogy a világ vezetői elgondolkodnak-e az eredményen?

4 lelki ok, aminek az ágyban látjuk kárát

2017.08.31.
Bizony érdemes odafigyelni a lelki okokra, amelyektől a szexualitás nem úgy fog működni, ahogy kéne és e miatt a kapcsolat elindul a lejtőn!

Biddy a sün egy igazi világjáró

2017.08.30.
Biddy, a fehér hasú törpesün akár imád utazni, akár nem, gazdái mindenhova magukkal viszik és természetesen fotókat is készítenek róla. A fotók felkerülnek Biddy Facebook oldalára, ahol lehet lájkolni és követni őt.

Bőratka és még 8 ok, amitől hullhat a haja

2017.08.29.
Nekem is hullik egy ideje a hajam, ezért elkezdtem kutatni a neten. Talán ez a cikk foglalja össze a legjobban, hogy mik lehetnek a hajhullás esetleges okai. Remélem, ez segítségünkre lesz!

A boldog nők is félrelépnek

2017.08.28.
Bizony a boldog párkapcsolat és a jó szex sem jelent garanciát arra, hogy a nők ne lépjenek félre. Ám ez a félrelépés más, mint ahogy gondoljuk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?