Alakformálókkal csalnak a celebnők!

2016.06.20.
A celebhölgyek nem is olyan tökéletesek, mint ahogy látjuk őket. Mindent megtesznek, hogy elfedjék kevésbé előnyös adottságaikat, de sokszor kiderül a turpisság.
Címkék: Celebügyek

Még cseresznyét!

Itt a cseresznyeszezon. A május végi puhább, jellegtelenebb ízű fajtákat kezdik felváltani a nagyobb szemű és ropogósabb fajták. Ezt a gyönyörű, zamatos gyümölcsöt azon kívül, hogy finom, egészsége miatt is rendkívül érdemes fogyasztania. Lássuk mire jó!
Címkék: Egészség

Fába szorult tehén

2016.06.14.
Kiderült, nem csak a féreg tud fába szorulni, hanem a tehén is. Angliában egy tehén feje beszorult egy fa résébe. A farm tulajdonosai próbálták, de nem tudták kiszabadítani, ezért hívták a tűzoltókat, akik végül is kifűrészelték a tehenet a fa fogságából. Egy állatorvos is részt vett a mentésben.
Címkék: Állatos

Pucérkodás Ibizán

2016.06.13.
Ez lenne a nyári partidivat? Ahogy elnézzük, Ibizán biztosan. A férfiak csak reménykedhetnek, hogy a magyar vízpartokon is így fognak járni bulizni a lányok. Persze a hölgyek is reménykedhetnek, hogy ilyen menő cuccokban fognak grasszálni a fiúk.
Címkék: Celebügyek

A DHEA örök fiatalságot ígér

2016.06.06.
Egyre több nő esküszik a DHEA tablettára, ám a csodaszernek aggasztó mellékhatásai is lehetnek. Amerikában a fiatalság megszállottjai bármelyik patikában hozzájuthatnak a fehér pirulához. A tabletta az 50-es éveikben járó hölgyek körében a legnépszerűbb. A készítmény valóban látványos eredményt hoz, de mi ennek az ára?
Címkék: Egészség

Mi lesz veled Norbi?

2016.06.01.
Norbi körül mostanában zajlanak az események. A legutóbb hír az volt róla, hogy 201 milliós pert nyert, de csak azért, mert akik perelték nem fizették be a perköltséget. Norbi ellenben jól beperelte őket hitelrontásért. Most meg azt lehet olvasni mindenhol, hogy távozik a tőzsdéről a cége. Mi lesz így Norbival? Se hitelesség, se pénz?
Címkék: Celebügyek

Richard Gere és 34 évvel fiatalabb barátnője a BL döntőn sem titkolták érzelmeiket

2016.05.30.
Richard Gere és feleannyi idős barátnője sem hagyta ki a Bajnokok Ligája döntőjét. Kilátogattak a Giuseppe Meazza Stadionba, ahol több fotó is készült róluk, ahogyan szünet nélkül egymást ölelgetik. Teljesen nyilvánvaló, hogy még mindig nagyon szerelmesek.
Címkék: Celebügyek

201 milliós pert nyert Schobert Norbi!

2016.05.28.
Norbival nem lehet packázni. Főleg pénz nélkül. Hogy lehet úgy pert indítani, hogy nem nézzük meg, milyen költségvonzata van az eljárásnak és milyen következményekkel járhat a végkifejlet. Valljuk be, ez most eléggé kínosra sikeredett, hiába kedveljük a DJ-t.
Címkék: Celebügyek

Milliárdosok luxusszigetei

2016.05.25.
Ha egy embernek a lakása a vára, akkor a magánszigete a királysága. Ugyan nem kell rettenetesen gazdagnak lenni ahhoz (50 ezer dollár), hogy valaki szigetet vásároljon magának, ám az igazán exkluzív szigeteket csak a milliárdosok engedhetik meg maguknak.
Címkék: Celebügyek

Döbbenet! Valaha így néztek ki gyümölcseink

2016.05.23.
A háziasítás előtti, vad gyümölcsöket, zöldségeket elnézvén nem éppen az jut az eszünkbe, hogy jaj de szívesen beleharapnánk. Például a sárgarépa őse, úgy nézett ki régen, hogy most azonnal lepermeteznénk a gyomirtóval.
Címkék: Egészség

Ezeket a cikkeket olvastad már?