Ez 2017 legfrissebb színkombinációja

2017.08.22.
Aki házat épít, lakást vásárol, vagy éppen felújít, de annak is, aki egyszerűen csak szeret gyönyörű enteriőröket nézegetni, azoknak ajánlom figyelmébe az idei év legfrissebb színkombinációját.

Ha a főnököd nem motivál, tedd meg te!

2017.08.21.
Hogyan motiváljuk magunkat, ha főnökünk erre nem képes? Erre ad választ Benedek Szilvia - többek közt - munka- és szervezetpszichológus.

Kendall Jenner gardróbja nagyobb, mint a legtöbbünk lakása - videó

2017.08.20.
A szupermodell Kendall Jenner volt olyan kedves és körbevezette a Vogue magazin munkatársait a több szobából álló gardróbjában. Szegény biztosan gondban lehet reggelente, amikor el kell döntenie, hogy mit vegyen fel...

Így telnek a mindennapok Észak-Koreában, illetve Dél-Koreában. Döbbenetes a különbség

2017.08.18.
Egy fiatal blogger egy évvel ezelőtt Észak-Koreában járt. Kíváncsi volt, hogy ezzel szemben milyen lehet Dél-Koreában az élet. A különbség döbbenetes, sőt megrázó.

Így néznek ki a klasszikus szobrok modern ruhában

2017.08.17.
Leo Caillard francia fotográfus a Louvre Múzeummal együttműködve egy olyan fotósorozatot készített, amelyben a klasszikus szobrok mai ruhákat viselnek.

Furcsa szokások a középkori Angliából

2017.08.16.
Nem tudom, hogy mennyire igazak ezek az állítólagos középkori angliai szokások, mindenesetre nagyon érdekesek és szórakoztatóak.

Ezért nem szabad minden nap ugyan azt a cipőt hordani

2017.08.15.
Egy amerikai lábbeli szakértő, Jim Kass szerint, ha meg szeretnénk hosszabbítani a cipőnk élettartamát, akkor azt ne viseljük egymást követő napokon. Az indok nem éppen túl szexi, ám roppant érthető.
Címkék: cipő, Egészség

64 cm-rel büszkélkedhet a világ legnagyobb rovarja

2017.08.14.
Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én a kis méretű rovarokért sem vagytok túlzottan oda. A világ legnagyobb rovarjai pedig szinte sokkolóak nekem. Nagyon is irigylem azokat, akik nem undorodnak tőlük.

Nincs egy szexi göncöd? Ragassz magadnak!

2017.08.13.
Egyre kihívóbban öltözködnek a nők. Van, ahol szó szerint fehérneműben járnak bulizni a csajok, de ez már szinte snassz, mert most a szigetelőszalagos "ruha" a menő a partizáshoz. Hol van már az, amikor egy boka kivillanásától is elalélt egy férfi?

A mintás tapéta még a legkisebb helyiséget is feldobja

2017.08.12.
A tapéta újra reneszánszát éli. Szerencsére, manapság már itthon óriási a választék. is rengeteg gyönyörű tapétát lehet kapni. Még a legkisebb helyiségben is pompásan mutat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?