Peruban van egy hely, amit muszáj egyszer látni

2017.08.11.
Ezen a csodálatos bolygón számos olyan hely található, amely egyszerűen lélegzetelállító. Ilyen például a marasi só lepárló, az inkák szent völgyének közelében, Peruban, 3450 méter magasságban.

Ez a kis habos lett a 2017-es Magyarország Tortája

2017.08.10.
Sajnos, vagy nem sajnos, de piszkosul édesszájú vagyok, ezért mindig nagy érdeklődéssel várom, hogy milyen lesz az év tortája. Azt hiszem, hogy az idei torta ugyanúgy telitalálat, mint a tavalyi, amelyet Szó Gellért alkotott.

Látott már macska-divatbemutatót?

2017.08.08.
Az USA-ban szerintem már nincs semmi, ami ne lenne. Ilyen például a macska-divatbemutató, ahol nem csinos, hosszú lábú modellek, hanem cuki macskamodellek mutatják be a tervezők legújabb kollekcióit.

Diana magánéletének legintimebb részletei kerültek nyilvánosságra

2017.08.07.
A walesi hercegnő halálának közelgő huszadik évfordulója alkalmából vasárnap este mutatták be az In Her Own Words (Diana a saját szavaival) című dokumentumfilmet. Mondanom sem kell, hogy az intim részletekkel teletűzdelt film, nagy felháborodást keltett a szigetországban.

Honnan lehet tudni, hogy milyen messze tombol tőlünk a vihar?

2017.08.05.
Még gyerekkoromban apukám arra tanított, hogy ha a villámlás után a dörgésig megszámolom a másodperceket, akkor megtudom, hogy hány km-re tombol tőlünk a vihar. Most, sok évvel ezután kíváncsian kezdetem el keresgélni a neten, hogy igaz-e, amit édesapámtól hallottam.

London segítségért kiált

2017.08.04.
Egyre több késeléses bűncselekményt követnek el Londonban. Erre a tendenciára akarja felhívni a figyelmet Alfie Radley szobrász, aki késekből készített egy gigantikus méretű angyalszobrot.

Az Antarktiszról leszakadt, Pest megye méretű jégtömb csak a kezdet volt

2017.08.03.
Július közepén leszakadt egy Pest megye méretű, ezermilliárd tonnás jégtömb az Antarktiszról. Reális félelem, hogy ez a folyamat nem áll le. Úgy néz ki, hogy a katasztrófa jóval hamarabb fog bekövetkezni, mint gondolnánk.

Vajna Timi szemeteszsákba csomagolta szerelme, Andy Vajna ajándékát

2017.08.02.
Andy Vajna boldog lehet, hiszen szerelme gondolt rá a születésnapján. Bulit szervezett híres fellépőkkel és még ajándékkal is kedveskedett neki. Úgy látszik, hogy a csomagolásra már nem maradt idő, ezért szemeteszsákokba dugta a meglepetést.

Ezeket az ételeket nem kellett volna megvenni

2017.07.30.
Ezeket az ételeket nem kellett volna megvenni. Nagyon nem. Én is jártam már pórul szendviccsel, amiből egy csomó minden kilógott, de belül nem volt semmi, de ők szerencsétlenek...

Az megvan, amikor Chuck Norris egy új Fiat reklámban szerepel?

2017.07.28.
A Fiat szerződtette a legendás színészt, hogy turbózza fel egy "kis" akcióval a Ducato-paletta reklámját. A reklámfilmet elnézve, azt hiszem, hogy ez tökéletesen sikerült neki.

Ezeket a cikkeket olvastad már?