Megtalálták a világ legapróbb csillagát

2017.07.14.
Csillagászok megtalálhatták az eddig ismert legkisebb csillagot. És ez nem csak a legkisebb csillag, hanem a lehető legkisebb csillag, ami egyáltalán kialakulhat...

Egy 12 éves fiú készített videoklipet egy magyar együttesenek

2017.07.13.
Megáll az ész! Én 12 évesen még nagyjából azt sem tudtam, hogy hol vagyok, a mai 12 évesek pedig már videoklipeket készítenek együtteseknek – és nem is akármilyet!

Tuti ajzószerek - vágyfokozó növények

2017.07.11.
A fűszer- és gyógynövényeket sok ezer éve használják afrodiziákumként, szerelmi ajzószerként a férfiúi potencia növelésére és a női termékenység fokozására. De vajon melyek azok a növényi ajzószerek, amelyeket a világ szinte minden táján alkalmaznak?

Előkerült az első film a világháborús szexrabszolgákról!

2017.07.10.
A nők a háborúk idején különösen kiszolgáltatottak, legyen szó a világ bármely szegletéről. Nemrég került elő az első filmre vett bizonyíték arról, hogy a második világháborúban a japán katonák szexrabszolgának tartották a megszállt területeken élő nőket.

55 évvel idősebb nőt vett feleségül egy tini

Ez egy furcsa történet, ám nem egyedülálló. Biztosan van rá magyarázat, csak én nem jöttem még rá, hogy miért gerjed egy 16 éves fiú egy 71 éves nőre...

Elhunyt a világ leghíresebb éneklő szabója

2017.07.06.
Lehet, hogy koromból adódóan, de én soha sem hallottam Szendrey Béláról, aki tehetségével elkápráztatta a fél világot. Egy betegség törte ketté énekesi karrierjét, de szabóként is sikeres volt, a legnagyobb sztárok jártak hozzá.

Ezt műveli a drog - elrettentő fotók

2017.07.05.
Elképesztő, hogy mit tesz az emberekkel a drog! A képek olyan függőkről készültek, akiket a drog használata előtt és után is lefotóztak. Az hiszem, hogy nem kell túl sokat hozzáfűznöm a látványhoz.

Az albínók hipnotikus szépsége

2017.07.04.
Yulia Taits egy éve készített egy fotósorozatot albínó emberekről. A fotók futótűzként terjedtek a neten. Rengeteg pozitív visszajelzést kapott, köztük albínóktól, akik azt írták neki, hogy a képeknek köszönhetően úgy érzik, hogy szépek.

Zseniosztály végzett a Radnótiban

2017.07.03.
Nem mindennapi teljesítménnyel végzett az érettségin a szegedi Radnóti Miklós Gimnázium matekos osztálya: a 146 érettségi jegyükből csak három volt négyes, a többi mind ötös.

A mérgező főnök megbetegít - így védekezz ellene!

2017.07.02.
Előző bejegyzésemben a mérgező főnök típusait vettem sorra, akik megkeserítik mindennapjainkat és hosszú távon meg is betegíthetnek minket. Most az következik, hogy hogyan lehet, sőt kell ellenük védekezni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?