A mérgező főnök típusai - ráismersz valamelyikre?

2017.07.01.
Úgy érzed, hogy jó a munkád, szakmailag a helyeden vagy, de a főnököd nehéz, sőt mérgező ember? Reggelente rosszkedvvel indulsz munkába és napközben is azon agyalsz, hogyan lehet elviselni, sőt kezelni őt? Létezik rá megoldás!

Börtönbe kerül egy állatkínzó

2017.06.28.
Az állatkínzást maximálisan elítélem, és most már szerencsére a bíróság is. Sajnos, ez az eset még nem is annyira "durva", mint amikről hallani lehet, ezért is örülök, hogy VÉGRE "ennyiért" is ülnie kell a kegyetlen és szívtelen "gazdának".
Címkék: Ajaj, Állatos

Erről árulkodik szemünk színe

2017.06.27.
A szem a lélek tükre. De azt vajon gondoltad volna, hogy a szemed színéből is kiolvashatók a jellemvonásaid?
Címkék: TestemLelkem

Szentjánosbogár rajzás - mintha egy Disney filmben sétálnál

2017.06.26.
Hihetetlen élményben volt részem a hétvégén. Sohasem gondoltam volna, hogy a szentjánosbogarak rajzása annyira látványos, mintha egy gyönyörű Disney filmben tennénk sétát.

Már megint tóban landolt egy terepjáró

2017.06.24.
Úgy látszik, hogy a terepjárósok nagyon vonzódnak a vízhez, csak nem értem, hogy miért autóval mártóznak meg benne, főleg ha még balesetet is okoznak ezzel...

5 apróság is elég a jobb kapcsolathoz

2017.06.23.
Öt apró dolog is elég ahhoz, hogy jobb, és ezáltal boldogabb legyen a kapcsolatunk a párunkkal, szerelemünkkel. És hogy mi az az az öt apró semmiség, amelyet bárki könnyedén megtanulhat? Íme:

Náci kincsekre bukkantak Argentínában

2017.06.22.
Mindig izgalmas, amikor valaki kincsre bukkan. Vajon mi lehet az, kié lehetett, melyik korból származik, mennyit ér és kinek a tulajdona lesz?
Címkék: A nagyvilágból

4 év szemete egy fotón

2017.06.21.
Antoine Repessé gondolt egyet és négy éven keresztül nem dobta ki a szelektívbe szánt hulladékot. Aztán fogta a felgyűlt szemetet és a kamera elé szórta. Ezek a képek születtek belőle.
Címkék: A nagyvilágból

Tilos a személyes okmányok másolása!

2017.06.20.
2018. májustól új, egységes uniós adatvédelmi rendszer lép életbe. Csak a kaszinókban másolhatják le az ügyfelek személyes okmányait, más területen ez jogot sért.

Ugye nem is volt olyan rossz gyerekkorunk?

2017.06.19.
Idősebbek is elkezdhetik, Telesport, Delta... Hú de rég volt, amikor ezeket nézhettünk a tévében! A mai gyerekek a nekik szóló tévécsatornák dömpingjében el sem tudják képzelni, milyen lehetett nekünk, amikor hétköznap csak egy mesét - az Esti mesét - láthattunk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?