A Parlament kevésbé ismert arca

2017.06.17.
Érdekes módon Krénn Imre fotóira nem egy magyar, hanem egy külföldi internetes portálon akadtam. A cikk írója úgy zárta sorait, hogy életében egyszer mindenkinek és mindenképpen látnia kell a magyar Parlamentet.

Egy kislány segítette világra kistestvérét

2017.06.16.
Furcsán hangzik, amikor azt halljuk, hogy egy gyerek a szülőszobán végignézi a testvére születését - és jelen esetben még segédkezik is -, pedig a régi időkben az egész család jelen volt ennél az eseménynél. Mitől akarjuk óvni gyermekeinket? Az élettől?

Mikor és hogyan mondjunk nemet munkahelyünkön?

2017.06.15.
Az élet minden területén előfordul, hogy nagyon nehéz nemet mondani, pedig nagyon jó lenne. Különösen igaz ez a munka területére. Ezért örültem meg annak, amikor az alábbi, nagyon fontos cikkre bukkantam a világhálón..
Címkék: TestemLelkem

Így néz ki, aki intelligens

Nem tudom, mennyire helytálló az alábbi kutatás eredménye, mert kivételeket csípőből tudnék sorolni. Erre azonban azt szokták rávágni, hogy a kivétel erősíti a szabályt...

Szekszista hirdetés diákoknak

2017.06.13.
A szexista hirdetések még mindig gyakoriak. A nők megalázása még a mai napig dívik. Ám amikor a diákokkal próbálkoznak, kinyílik a bicska a zsebemben.

Itt aztán tud majd relaxálni Natalie Portman

2017.06.12.
Az Oscar-díjas Natalie Portman új nyaralót vásárolt magának Montecitóban, a kaliforniai partokon, Santa Barbara közelében. Egyszerűen minden lenyűgöző: a ház fekvése, a kilátás az óceánra, a kert és persze a nyaraló is. Azt hiszem, itt nekem is menne a relaxálás.

Tetkó már nem fért rá, ezért a bőre alá ültetett valamit

2017.06.10.
A britek legtöbb tetkót magára varrató embere, a 37 éves Matthew Whelan, szabad hely híján, már nem tudott mit kezdeni magával és kitalálta, hogy egy implantátumot helyeztet a bőre alá. Rosszul tette.

Életveszélyes betegséget terjeszt ez a rovar

2017.06.09.
Sajnos kevés gazdi van azzal tisztában, hogy a kutyákat és macskákat fenyegető bolhák, kullancsok és szúnyogok távol tartása korántsem csak kedvenceik egészsége miatt fontos. Számos, emberre is veszélyes betegség terjedése előzhető meg a védekezéssel.

Amit a tejről tudni kell

2017.06.08.
A tej "élet, erő, egészség" tartja a mondás. De vajon mi igaz ebből? Miét van az, hogy sokan nem tudják megemészteni a laktózt? Érdemes-e teljesen feladni a tejtermékek fogyasztását? No és mindez mennyibe kerül?

A XIX. századi technikával készült fotók kísértetiesek lettek

2017.06.07.
A legtöbben mindig a legújabb technikához nyúlnak. Szerintük a legújabb a legjobb. Ezért különös, hogy egy spanyol fotóművész, Jacqueline Roberts elővett egy166 éves technikát és ezzel az eljárással készített felvételeket gyerekekről. A végeredmény egészen kísértetiesre sikerült.

Ezeket a cikkeket olvastad már?