Mi igaz abból, hogy a mértékletes alkoholfogyasztás egészséges?

2017.06.06.
Állítólag, ha minden nap megiszunk egy pohár bort, vagy sört, az nemhogy nem káros a szervezetünkre nézve, hanem még egészséges is. Ennek járt utána egy hosszútávú kutatás. Íme az eredmény.

Még több cseresznyét!

2017.06.04.
Újra itt a cseresznyeszezon, ezért előszedtem a cseresznye kisokost. Akár frissen, akár eltéve esszük, nem csak piszkosul finom, de még rettenetesen egészséges is. Még cseresznyét!

Erről a tengerpartról készül a legtöbb fotó

2017.06.03.
A Playa del Amor Mexikó legnépszerűbb, teljesen eldugott tengerpartja. Lélegzetelállító képződmény. Nincs még egy olyan tengerpart, amelyről ennyi képet töltenének fel az Instagramra.

Támad a színváltós LED-es szempilla

2017.06.02.
Az emberi hülyeség határtalan. Mint kiderült, megállíthatatlanul jön a színváltós LED szempilla. Pont ez hiányzott az életemből. Vagy az is lehet, hogy nem?

Megtalálod az állatokat a képeken?

2017.06.01.
Csodálatos a természet. Az állatokat olyan tulajdonsággal ruházta fel, hogy teljesen bele tudnak simulni környezetükbe. Van, hogy egyáltalán nem lehet észrevenni őket. Te megtalálod a fotókon a rejtőzködő állatokat?
Címkék: Állatos

Virágok, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valamire

2017.05.31.
Elképesztő, hogy miket produkál a természet. Ezek a virágok kísértetiesen hasonlítanak valamire. Hol egy majmot, hol egy táncoló balerinát, de még pucér férfit is formáznak. Látványos képek következnek.

Fogszabályzás előtt és után

2017.05.30.
Vannak szerencsések, akik tökéletes fogsorral születtek, de vannak olyanok, akik legszívesebben sohasem mosolyognának, nehogy kivillanjon összekuszált, szabálytalan fogazatuk. Szerencsére, erre a problémára van segítség, csak költeni kell rá. Ám mint azt a képek mutatják, igenis megéri az a jó pár ezer forint.

Ezért ne hagyd nyáron a kutyát a kocsiban

2017.05.29.
Egy állatbarát azt szerette volna szemléltetni, hogy milyen kegyetlen dolog egy kutyát nyáron a tűző napon a kocsiban hagyni, ezért fogott egy serpenyőt, beleütött egy tojást és betette az autóba.

Nyugi, senki sem tökéletes! - Sztárok fotói retus előtt és után

2017.05.26.
A sztárokat gyönyörűnek láttatják és látjuk, pedig ők sem tökéletesek. Sőt! Ezek az előtte-utána fotók az élő bizonyítékai annak, hogy igenis ők is hús-vér emberek és nem makulátlan próbababák.

Az elefántok Messije az út közepén edzett- videó

2017.05.24.
Ennek a fiatal elefántnak focizni támadt kedve. A bökkenő csak az volt, hogy az edzést egy forgalmas út közepén tartotta. Az arra járó autósok vagy visszafordultak, vagy 30 percig élvezhették a produkciót.
Címkék: Állatos, elefánt, foci

Ezeket a cikkeket olvastad már?