Így telnek a mindennapok Észak-Koreában, illetve Dél-Koreában. Döbbenetes a különbség

2017.08.18.
Egy fiatal blogger egy évvel ezelőtt Észak-Koreában járt. Kíváncsi volt, hogy ezzel szemben milyen lehet Dél-Koreában az élet. A különbség döbbenetes, sőt megrázó.

Így néznek ki a klasszikus szobrok modern ruhában

2017.08.17.
Leo Caillard francia fotográfus a Louvre Múzeummal együttműködve egy olyan fotósorozatot készített, amelyben a klasszikus szobrok mai ruhákat viselnek.

64 cm-rel büszkélkedhet a világ legnagyobb rovarja

2017.08.14.
Nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de én a kis méretű rovarokért sem vagytok túlzottan oda. A világ legnagyobb rovarjai pedig szinte sokkolóak nekem. Nagyon is irigylem azokat, akik nem undorodnak tőlük.

Nincs egy szexi göncöd? Ragassz magadnak!

2017.08.13.
Egyre kihívóbban öltözködnek a nők. Van, ahol szó szerint fehérneműben járnak bulizni a csajok, de ez már szinte snassz, mert most a szigetelőszalagos "ruha" a menő a partizáshoz. Hol van már az, amikor egy boka kivillanásától is elalélt egy férfi?

Peruban van egy hely, amit muszáj egyszer látni

2017.08.11.
Ezen a csodálatos bolygón számos olyan hely található, amely egyszerűen lélegzetelállító. Ilyen például a marasi só lepárló, az inkák szent völgyének közelében, Peruban, 3450 méter magasságban.

Látott már macska-divatbemutatót?

2017.08.08.
Az USA-ban szerintem már nincs semmi, ami ne lenne. Ilyen például a macska-divatbemutató, ahol nem csinos, hosszú lábú modellek, hanem cuki macskamodellek mutatják be a tervezők legújabb kollekcióit.

Diana magánéletének legintimebb részletei kerültek nyilvánosságra

2017.08.07.
A walesi hercegnő halálának közelgő huszadik évfordulója alkalmából vasárnap este mutatták be az In Her Own Words (Diana a saját szavaival) című dokumentumfilmet. Mondanom sem kell, hogy az intim részletekkel teletűzdelt film, nagy felháborodást keltett a szigetországban.

Honnan lehet tudni, hogy milyen messze tombol tőlünk a vihar?

2017.08.05.
Még gyerekkoromban apukám arra tanított, hogy ha a villámlás után a dörgésig megszámolom a másodperceket, akkor megtudom, hogy hány km-re tombol tőlünk a vihar. Most, sok évvel ezután kíváncsian kezdetem el keresgélni a neten, hogy igaz-e, amit édesapámtól hallottam.

London segítségért kiált

2017.08.04.
Egyre több késeléses bűncselekményt követnek el Londonban. Erre a tendenciára akarja felhívni a figyelmet Alfie Radley szobrász, aki késekből készített egy gigantikus méretű angyalszobrot.

Az Antarktiszról leszakadt, Pest megye méretű jégtömb csak a kezdet volt

2017.08.03.
Július közepén leszakadt egy Pest megye méretű, ezermilliárd tonnás jégtömb az Antarktiszról. Reális félelem, hogy ez a folyamat nem áll le. Úgy néz ki, hogy a katasztrófa jóval hamarabb fog bekövetkezni, mint gondolnánk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?