Trükkös zebra készteti lassításra az autókat

2017.05.23.
Két indiai művész, Szaumja Pandija Takkar és lánya, Sakuntala Pandija forradalmian új ötlettel állt elő a zebrákon átkelő gyalogosok védelmében. Egy teljesen egyszerű, optikai trükköt alkalmaztak.

250 piramist rejt az ország, mégsem láthatják a turisták

2017.05.19.
Ha piramisokról van szó, akkor az emberek többségének vagy Chichen Itza, vagy az egyiptomi gúlák jutnak eszébe. Arról azonban, hogy Szudán sivatagja is több mint 250 piramist rejt, sokan nem is tudnak.

Mennybe szálló lelkeket fotóztak egy balesetnél

2017.05.15.
Előfordul, hogy a kamera érzékeny optikája olyat lát, amit mi szabad szemmel soha. Persze lehet más magyarázata is annak, hogy hogyan keletkezhetett a fotón a fénycsóva, azonban bizonyíték erre sincs...

Kétmillióan akarják megvenni a visual effects-es használt kocsiját

2017.05.13.
Amikor én meghirdettem a régi kocsimat, nemhogy kétmillióan, de még tízen sem jelentkeztek. Nem tudom, mennyi időbe telt a visual effects-es művésznek elkészítenie saját hirdetését, de felettébb úgy tűnik, hogy megérte.

A modern élet meztelen valósága képekben

2017.05.12.
Így élünk most, ez lett a világunkból. Hol vannak az igazi emberi kapcsolatok? Mi lett a vallásokból? Miért fontosabb a wifi a sivatagban, mint egy pohár víz? Ezek a rajzok tükröt tartanak nekünk. Nehéz belenézni.

Cseresznyefa virágzás Japánban - mint a mesében

2017.05.09.
Egy orosz fotós hölgy gondolt egyet a barátaival és jegyet vásároltak Japánba a cseresznyefák virágzásának idejére. Úgy érezte magát a helyszínen, mintha egy tündérmese díszleteibe csöppent volna bele.

Még egy sötítítőfüggöny is lehet brutál látványos

Ukrán dizájnerek tervezték ezt az egyedülálló sötétítőfüggönyt. A képek magukért beszélnek.

Az átlátszó farmer a legújabb hisztéria

2017.04.30.
A divat nem ismer határokat. Már átlátszó farmert is lehet kapni. Sőt, már nem is biztos, hogy sokáig, mert megőrülnek érte a lányok és nagyon fogy a kereskedőnél.

Mesterséges méhet fejlesztenek a koraszülötteknek

2017.04.29.
Rettenetes dolog, ha valakinek koraszülött lesz a kisbabája. Sajnos, az én egyik kislányom is 24 hétre született. A sok probléma mellett, a szeme még teljesen csukva volt és a doktornő azt mondta nekünk, a szem biztosan nem fejlődik úgy az inkubátorban, mint bent az anyaméhben. Most talán van remény...

Ugyan azok az emberek fiatalon és 100 évesen

2017.04.25.
Sok minden változik azzal, ahogy öregszünk. Ritkul és megőszül a hajunk, egyre ráncosabbak leszünk és még sorolhatnám. Egy valamit viszont életünk végéig megtartunk, méghozzá a karakterünket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?