Elképesztő, amit ez a holló tett

2017.03.30.
Ami az alábbi videóban történik, az a tudósokat is nagyon meglepte. Nem gondolták volna, hogy a vadon élő madarak ennyire okosak. Ez a holló egy bonyolult, 8 lépésből álló feladatsort kapott, amit meg kellett oldania ahhoz, hogy élelemhez jusson.

A flitteres popsi lesz a menő az idei nyáron

2017.03.30.
Flitter- és csillámőrület várható idén nyáron a fesztiválokon! A legújabb trend a csillámos popsi, amely pont úgy néz ki, mintha fürdőzés után a homokban ücsörögtél volna, csak nem homok, hanem csillám tapadt volna rád. Ultra szexi!

Elavult az emberiség - jöhet a 2.0?

2017.03.29.
Lassan megszokhatjuk Elon Musktól az őrült tervek garmadáját, amiket eleinte épp ugyanolyan szkeptikusan szemlélt a világ, mint a Neuralink bejegyzését. A Teslát a nagy autógyárak savazták, míg rakétamérnökök és katonai vezetők szentül meg voltak győződve, hogy a SpaceX még egy rakétát sem lesz képes beindítani...

Ellopták a világ legnagyobb méretű és értékű érméjét

2017.03.27.
Jó erőben lehettek a tolvajok, hogy egy létrán levonszolták a világ legnagyobb súlyú érméjét. Az érme értéke megközelítőleg 1 milliárd forint. Ha nem kapják el őket, lesz majd mit a tejbe aprítaniuk.
Címkék: A nagyvilágból

Újra felépítik az ókori világ hatodik csodáját

2017.03.27.
A rodoszi kolosszus Héliosz isten óriási méretű szobra volt Rodosz városában. A világ hét csodája közül hatodikként tartották számon. A gigantikus szobrot most újra felépítik. Nem is akármilyen formában!
Címkék: A nagyvilágból

12 brilliáns hirdetés

2017.03.24.
Remek érzés lehet, ha valaki kitalál egy igazán látványos és hatékony hirdetést és az meg is valósul. Íme - minden hozzáfűzés nélkül -12 ragyogó ötlet a reklámügynökségek kreatívjaitól.
Címkék: A nagyvilágból

Nyugi, már lehet kapni a tűzálló koponyát!

2017.03.23.
Az ember gyanútlanul bolyong a világhálón és akkor beleakad egy ilyen fontos újdonságba. Tűzálló koponya... Vajon ki vesz ilyet és mire jó egyáltalán?

8 brutálisan őszinte rajz a mai társadalomról

2017.03.22.
Brecht Vandenbroucke, belga grafikus alkotásai nem túl vidámak, viszont meglehetősen elgondolkodtatóak. A grafikus a modern társadalom árnyoldalait ábrázolja, brutálisan őszinte rajzai befészkelik magukat a fejünkbe.
Címkék: A nagyvilágból

Májusban nyílik az új, Avatar ihlette Disney park, a Pandora

2017.03.20.
Akit lenyűgözött az Avatar látványvilága, annak muszáj lesz ide ellátogatnia. Ha nem is a valóságban, legalább az ABC News által készített első videón. A Disney megint kitett magáért!
Címkék: A nagyvilágból

Ők tízen nagyon megszívták az online vásárlást

2017.03.19.
Az online vásárlás olykor lutri. A legtöbbször azt kapjuk amire számítunk, de ezek az emberek nagyon megszívták. Főleg az, aki a tévét vásárolta.

Ezeket a cikkeket olvastad már?