George Clooney felesége állapotos

2017.01.18.
A házaspár sajtósai erősítették meg a korábban szárba szökkent hírt, miszerint Amal Clooney terhes. George Clooney (55) és Amal Clooney (38) duplán örülhet, hiszen nem egy, hanem két baba is érkezik hozzájuk egyszerre.

Az apró ház is lehet tökéletes

2017.01.18.
Mivel az idei évet egy vírus fogságában indítottam, ráfanyalodtam a tévénézésre, amit egyébként sohasem teszek. Itt láttam először egy műsorban, hogy emberek milyen pici házakban tudnak élni, és nem is rosszul.
Címkék: A nagyvilágból

Nem kell magyar férj!

Nemrégiben - még tavaly :-) - olvastam egy, a magyar férfiakra nézve lesújtó cikket. Tényleg ekkora lenne a különbség a skandináv és a magyar férfiak között? Remélem nem!

Most kiderül, igaz-e az a 30 állítás, amit a Youtube videók ígérnek

2016.12.26.
Sokszor találkozunk az interneten csodás módszereket bemutató videókkal. Láttam például olyat, hogy az autón keletkezett horpadást, hogyan lehet egy hajszárító segítségével eltüntetni. Nagyon sokszor nem igaz amit állítanak.
Címkék: A nagyvilágból

Így ízlettek a magyar ételek az amerikaiaknak

2016.12.25.
A BuzzFeed által készített és közzétett videóban megnézhetjük, hogy reagálnak az amerikaiak a magyar ételek ízére. Van köztük olyan aki, azt sem tudja, hol van Magyarország. A legérdekesebb, ahogy a tejfölre reagálnak.

Csak úgy repkedtek a bankjegyek az ATM-ből - tízmilliókat kaszált aki arra járt

2016.11.23.
Szinte hetente érkezik hír új, ATM-es csaló bandákról, most azonban egy nemzetközileg tevékenykedő hálózatot lepleztek le. A csalás során ugyanis nem egy automatát, hanem a bank központi rendszerét támadták meg. Miért nem lett belőlem hekker?
Címkék: A nagyvilágból

A híres komika szerint nem csoda, hogy Brad Pitt állandóan kiütötte magát

2016.11.21.
A minap egy újabb híresség fejtette ki nyilvánosan véleményét Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról. A mondandó nem volt éppen hízelgő Jolie számára.

Már meg is tervezték a mexikói határra a Trump által beígért falat

2016.11.16.
Az Estudio 3.14 építésziroda lelkes gyakornokai már meg is tervezték a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump által beígért kerítést az USA mexikói határára.
Címkék: A nagyvilágból

Egy angol pár megelégelte unalmas életét és vettek egy magyar falusi házat

2016.11.07.
Julia Pryke és Gareth Shone megelégelte "unalmas" életét. Gondoltak egyet és vettek Magyarországon egy meglehetősen lepukkant falusi házat. Sőt nem csak vettek, hanem oda is költöztek. Vajon tudták, mire vállalkoztak?
Címkék: A nagyvilágból

Senkinek sem kellett a kiscica, túl csúnyának gondolták

2016.11.02.
Séta közben testvérem és gyerekei mellé szegődött egy nagyon ronda és rossz állapotban lévő cica. Pont úgy néz ki, mintha egy csapzott mosómedvén a saját feje helyett egy macskáé lenne. Nagyon sajnálatra méltó a cica, mert csúnyasága miatt nem kell senkinek. De ezzel a problémával nincs egyedül. Megható történet következik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?