Szex és törvény világszerete

2017.02.23.
Soha sem gondoltam volna, hogy ilyesmit törvénybe foglalnak. Viszont azt végképp nem gondolom, hogy mindegyiket betartják...

Ezer kiscsibét "felejtettek" az út szélén

2017.02.22.
Elképzelni sem tudom, hogy mi okból, de valaki meg akart szabadulni ezer kiscsibétől és kidobta őket valahol az út mentén. Egy ember megtalálta a kétségbeesett apróságokat és azonnal hívta az állatvédőket.

Josh azért edz, hogy életben maradjon

2017.02.17.
Mindenki azt hiszi, hogy Josh azért edz rengeteget, hogy fitt legyen és jól nézzen ki. Pedig ez a férfi azért sportol ennyit, mert ha nem tenné, már régen nem lenne közöttünk.

Donald Trump fia kaviárral hidratálja az arcát

2017.02.16.
Íme 6 dolog, amit nem tudtál Donald Trump fiáról. Például sohasem gondoltam volna, hogy lassan négy éve, kaviárral hidratálja az arcát a 10 éves kis srác.
Címkék: A nagyvilágból

50 embert lőttek agyon egy vadasparkban

A Kaziranga Nemzeti Parkban úgy védik meg az orrszarvúkat, hogy lelövik az orvvadászokat. Aki engedély nélküli orvvadásznak bizonyul, vagy akár csak annak tűnik, már mehetett is a másvilágra. Eddig ötven embert öltek meg.

A francia férfi 45 millióra pereli az Ubert

2017.02.13.
Az Uber-t az ág is húzza, rengeteg pereskedés, számos országból való kitiltás, aztán még ez is. Egy francia férfi 45 millió euróra perli az Uber-t, mert az alkalmazás hibájából kifolyólag kiderült, hogy agyba-főbe csalja a feleségét és ezért az asszony már el is vált tőle.
Címkék: A nagyvilágból

Melyik brit topmodell jelölt született fiúnak?

2017.02.08.
A Britain's Next Top Model (Britannia Következő Top Modellje) című műsor nagy népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában. Már megvan a 12 döntős. Az egyik versenyzőről kiderült, hogy eredetileg fiúnak született. Kitalálod melyik? Annyit segítek, hogy Leonardo DiCaprioval partizik.

A kis George megmelengeti szívünket

2017.02.06.
Barátaim Ausztráliába utaztak. Rengeteg fotót küldenek, álomszép helyeken járnak. Valószínű, hogy ebből az indíttatásból, valahogyan eljutottam egy ausztrál Facebook oldalra, ahol az alábbi videót is találtam. A videón az Australian Reptile Park-ban cseperedő kis George éppen azon igyekszik, hogy rabul ejtse a szívünket. Az enyémet sikerült :-)

Már jól van a kisfiú, akit az utcára dobtak, hogy meghaljon

2017.02.03.
A nigériai kisfiút boszorkánysággal vádolták és minden nélkül kidobták az utcára, ahol magára hagyatva kóborolt. A hároméves, lesoványodott kisgyerekre egy segélyszervezet munkása, egy dán filantropista, Anja Ringgren Lovén talált rá.
Címkék: A nagyvilágból

Emberhez hasonló létforma élt előttünk a Földön

2017.01.31.
Tudósok szerint, elképzelhető, hogy nem mi vagyunk az elsők, és mások is éltek a bolygón az evolúció előtt. Én már el is képzeltem, hogyan néztek ki az előttünk élő "emberek".
Címkék: A nagyvilágból

Ezeket a cikkeket olvastad már?