Náci kincsekre bukkantak Argentínában

2017.06.22.
Mindig izgalmas, amikor valaki kincsre bukkan. Vajon mi lehet az, kié lehetett, melyik korból származik, mennyit ér és kinek a tulajdona lesz?
Címkék: A nagyvilágból

4 év szemete egy fotón

2017.06.21.
Antoine Repessé gondolt egyet és négy éven keresztül nem dobta ki a szelektívbe szánt hulladékot. Aztán fogta a felgyűlt szemetet és a kamera elé szórta. Ezek a képek születtek belőle.
Címkék: A nagyvilágból

Egy kislány segítette világra kistestvérét

2017.06.16.
Furcsán hangzik, amikor azt halljuk, hogy egy gyerek a szülőszobán végignézi a testvére születését - és jelen esetben még segédkezik is -, pedig a régi időkben az egész család jelen volt ennél az eseménynél. Mitől akarjuk óvni gyermekeinket? Az élettől?

Itt aztán tud majd relaxálni Natalie Portman

2017.06.12.
Az Oscar-díjas Natalie Portman új nyaralót vásárolt magának Montecitóban, a kaliforniai partokon, Santa Barbara közelében. Egyszerűen minden lenyűgöző: a ház fekvése, a kilátás az óceánra, a kert és persze a nyaraló is. Azt hiszem, itt nekem is menne a relaxálás.

Tetkó már nem fért rá, ezért a bőre alá ültetett valamit

2017.06.10.
A britek legtöbb tetkót magára varrató embere, a 37 éves Matthew Whelan, szabad hely híján, már nem tudott mit kezdeni magával és kitalálta, hogy egy implantátumot helyeztet a bőre alá. Rosszul tette.

Erről a tengerpartról készül a legtöbb fotó

2017.06.03.
A Playa del Amor Mexikó legnépszerűbb, teljesen eldugott tengerpartja. Lélegzetelállító képződmény. Nincs még egy olyan tengerpart, amelyről ennyi képet töltenének fel az Instagramra.

Támad a színváltós LED-es szempilla

2017.06.02.
Az emberi hülyeség határtalan. Mint kiderült, megállíthatatlanul jön a színváltós LED szempilla. Pont ez hiányzott az életemből. Vagy az is lehet, hogy nem?

Virágok, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valamire

2017.05.31.
Elképesztő, hogy miket produkál a természet. Ezek a virágok kísértetiesen hasonlítanak valamire. Hol egy majmot, hol egy táncoló balerinát, de még pucér férfit is formáznak. Látványos képek következnek.

Nyugi, senki sem tökéletes! - Sztárok fotói retus előtt és után

2017.05.26.
A sztárokat gyönyörűnek láttatják és látjuk, pedig ők sem tökéletesek. Sőt! Ezek az előtte-utána fotók az élő bizonyítékai annak, hogy igenis ők is hús-vér emberek és nem makulátlan próbababák.

Trükkös zebra készteti lassításra az autókat

2017.05.23.
Két indiai művész, Szaumja Pandija Takkar és lánya, Sakuntala Pandija forradalmian új ötlettel állt elő a zebrákon átkelő gyalogosok védelmében. Egy teljesen egyszerű, optikai trükköt alkalmaztak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?