Nemcsak a féltékenykedés megterhelő, de a másik féltékenységét viselni is

2017.09.24.
A féltékenység szörnyű érzés, főleg, ha túlzott féltékenységről van szó. Muszáj tenni ellene, ha nem akarjuk, hogy felőröljön minket és párunkat is. A kapcsolatnak ugyanis előbb-utóbb vége lesz, ha ez az állapot sokáig fennáll.

A cukortól vagyok fáradt és depressziós?

2017.09.20.
Azt mindenki tudja, hogy a cukor hizlal és nagy mennyiségben különösen egészségtelen a fogyasztása. Sokan azért „ajándékozzák” meg magukat egy csokoládéval vagy más édességgel, mert úgy vélik, hogy ezek igazi kis „boldogságbombák”. De a szomorú igazság az, hogy a túl sok cukor egyáltalán nem okoz jókedvet, sőt éppen ellenkezőleg.

Pusztít az Arzén és a Manga

2017.09.18.
Nem vagyok különösen finnyás a keresztneveket illetően, de egy-két név előtt azért meglehetősen értetlenül állok. Például próbálom elképzelni azt a pillanatot, amikor a kismama a születendő kisbaba apukája elé áll és feldobja a következő nevet: Arzén.

Képeken az őrjöngő Irma rettenetes pusztítása

2017.09.11.
Irdatlan pusztítást végzett az Irama névre keresztelt hurrikán. A BBC tudósítása szerint az Irma miatt eddig 28 ember halt meg, és több mint 3 millió háztartás maradt áram nélkül. Nyomában csak a pusztulás maradt.

Mindenki kíváncsi az elrtorzult emberi arccal született, démoni kecskére - videó!

2017.09.08.
Egy indiai faluban született egy eltorzult fejű kecskegida, aki e miatt úgy néz ki, mint egy emberarcú démon. Az egész falu egyenesen retteg a szerencsétlen állattól.

Videón a történelem összes atombomba robbanása

2017.09.05.
1945. július 16-án az Egyesült Államok elvégezte a világ első nukleáris fegyverkísérletét. Ugyan fegyverként csak kétszer vetettek be atombombát, azonban napjainkig kísérleti robbantásokat hajt végre a világ több országa is, köztük Észak-Korea is...

Egy üres templomban fotózott, meghűlt benne a vér, amikor észrevette mi van a képen

2017.08.25.
Nagyon érdekesek és izgalmasak az olyan fényképek, amelyeken olyat vesz észre az ember, ami nem e világinak tűnik. Ezen a fotón is feltűnik valami megmagyarázhatatlan.

London segítségért kiált

2017.08.04.
Egyre több késeléses bűncselekményt követnek el Londonban. Erre a tendenciára akarja felhívni a figyelmet Alfie Radley szobrász, aki késekből készített egy gigantikus méretű angyalszobrot.

Az Antarktiszról leszakadt, Pest megye méretű jégtömb csak a kezdet volt

2017.08.03.
Július közepén leszakadt egy Pest megye méretű, ezermilliárd tonnás jégtömb az Antarktiszról. Reális félelem, hogy ez a folyamat nem áll le. Úgy néz ki, hogy a katasztrófa jóval hamarabb fog bekövetkezni, mint gondolnánk.

Ezeket az ételeket nem kellett volna megvenni

2017.07.30.
Ezeket az ételeket nem kellett volna megvenni. Nagyon nem. Én is jártam már pórul szendviccsel, amiből egy csomó minden kilógott, de belül nem volt semmi, de ők szerencsétlenek...

Ezeket a cikkeket olvastad már?