Ezer kiscsibét "felejtettek" az út szélén

2017.02.22.
Elképzelni sem tudom, hogy mi okból, de valaki meg akart szabadulni ezer kiscsibétől és kidobta őket valahol az út mentén. Egy ember megtalálta a kétségbeesett apróságokat és azonnal hívta az állatvédőket.

50 embert lőttek agyon egy vadasparkban

A Kaziranga Nemzeti Parkban úgy védik meg az orrszarvúkat, hogy lelövik az orvvadászokat. Aki engedély nélküli orvvadásznak bizonyul, vagy akár csak annak tűnik, már mehetett is a másvilágra. Eddig ötven embert öltek meg.

Így esznek az állatok - videó

2017.02.13.
Ezt a videót valahányszor megnézem, sohasem bírom ki nevetés nélkül. A felvétel alatt rengeteg saláta fogyhatott. Ha valaki nem tud angolul, az is érteni fog mindent, talán a whale kérdéses egyedül, ami bálnát jelent! Jó szórakozást! :-)
Címkék: Állatos

A kis George megmelengeti szívünket

2017.02.06.
Barátaim Ausztráliába utaztak. Rengeteg fotót küldenek, álomszép helyeken járnak. Valószínű, hogy ebből az indíttatásból, valahogyan eljutottam egy ausztrál Facebook oldalra, ahol az alábbi videót is találtam. A videón az Australian Reptile Park-ban cseperedő kis George éppen azon igyekszik, hogy rabul ejtse a szívünket. Az enyémet sikerült :-)

Megszégyenítették a patkányokat

2017.01.27.
Egy bolttulajdonosnak elege lett abból, hogy a patkányok állandóan megdézsmálják a rizskészletét. Kifundált egy ördögi tervet és a végeredményt feltette az ottani, Twitternek megfelelő Weibora.

Kis gazdik és hatalmas kutyáik

2017.01.04.
Álomszép könyve jelent meg Andy Seliverstoff, orosz származású fotográfusnak "Little Kids and Their Big Dogs" (Kicsi gyerekek és hatalmas kutyáik) címmel. Ugyan már vége a karácsonynak, de csodás ajándék válhat belőle.
Címkék: Állatos

Újra felütötte a fejét a madárinfluenza Magyarországon

2016.11.04.
Újra madárinfluenza jelenlétét mutatta ki a Nébih egy Békés megyei pulykákat tartó gazdaságban. Az egészséges állatok és az exportképesség védelme érdekében a teljes állományt, mintegy 9 ezer pulykát ölnek le.
Címkék: Egészség, Állatos

Senkinek sem kellett a kiscica, túl csúnyának gondolták

2016.11.02.
Séta közben testvérem és gyerekei mellé szegődött egy nagyon ronda és rossz állapotban lévő cica. Pont úgy néz ki, mintha egy csapzott mosómedvén a saját feje helyett egy macskáé lenne. Nagyon sajnálatra méltó a cica, mert csúnyasága miatt nem kell senkinek. De ezzel a problémával nincs egyedül. Megható történet következik.

Nyolcezer kilométert utazik évente a megmentőjéhez Dindim, a pingvin

2016.10.24.
Soha sem gondoltam volna, hogy egy pingvin ennyire hálás tud lenni és ennyire tud ragaszkodni megmentőjéhez. Mi emberek nyugodtan példát vehetnénk erről a kis állatról.
Címkék: Állatos

Önkiszolgáló kutyamosó

2016.08.17.
Jó pár hónapja az utam Kaposvár felé vezetett. Az úton nem volt semmi különös, azonban már majdnem beértem a városba, amikor valami különös dologra lettem figyelmes. Nem hittem a szememnek, ezért visszafordultam. Bizony, jól láttam a feliratot: „Önkiszolgáló kutyamosó”.
Címkék: Állatos
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?