Ingyen szállás bárhol a világon

2017.05.18.
A Trusted Housesitters egy olyan weboldal, ahol nem bébiszittereket, hanem megbízható "házikedvenc-szittereket" lehet találni és akár te is jelentkezhetsz annak. Így lehetőséged nyílik bárhol a világon teljesen ingyen megszállnod, csak meg kell etetned és ránéznek a háziak állataira.

Mikre nem képes egy kutya - videó

2017.05.07.
Mikre nem képes egy kutya! Még gördeszkázni is tud - pedig nem egyszerű dolog, én is próbáltam. Nem csoda, hogy a gyerekek is csak ámultak a menő kutyus láttán. Már csak egy baseball sapka hiányzik a fejéről.

A kutya nem ismerte fel 5 hét kórházi kezelés után gazdáját - megható videó

2017.05.04.
Egy férfi 5 hétig volt távol otthonától. 5 hétig kezelték egy kórházban. Majdnem meghalt. Annyira lefogyott, hogy amikor hazatért nem ismerte meg a kutyája. Ám valaki közelebb vitte hozzá az ebet és a kutya ekkor megérezte a gazdája illatát...
Címkék: Állatos, kutya, megható

Madárpókok leptek el egy budapesti irodát

2017.05.02.
Ez az az érzés, amit soha, de soha sem szeretnék megtapasztalni. Egy budapesti raktárból több száz madárpók szabadult ki. A rendőrség riasztása után az állatvédők és Állatkert szakértői siettek összefogdosni a kiszabadult nyolclábúakat.
Címkék: Ajaj, Állatos, madárpók

Iszonyú cuki törpevíziló született Nyíregyházán

2017.04.28.
Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egyik kedvenc állatom a víziló. Amikor a gyerekekkel az állatkertbe megyünk, alig várom, hogy lássam azt a nagy és tohonya testet azzal a hatalmas cuki pofázmánnyal.

Albínó kenguru született a Szegedi Vadasparkban

2017.04.27.
Mindig örömteli, ha egy kis állat születik valamelyik állatkertünkben, vadasparkunkban. Most nem is egy és nem is akármilyen picikék születettek, mert a szürke Benett-kengurunak fehér, a fehérnek szürke kicsinye született a Szegedi Vadasparkban.

Nemváltó műtét mentette meg a kutya életét

2017.04.26.
Ilyen sem történik minden nap, hogy egy kutya életét a nemváltó műtét mentse meg. Pedig Molly, az interszexuális terrier ennek köszönheti, hogy most makk egészséges.

Egzotikus bogarakkal az arcán fotózkodik, már rengetegen követik

2017.04.23.
Ennek a fiúnak már 156 ezer követője van az Instargamon. Mondjuk, ez nem egy olyan nagy szám, de hogy mivel érte ezt el, az már annál inkább, ugyanis a srác különböző bogarakat tesz az arcára - is - és úgy fotózza le magát.

A tizedik kis széncinege is kikelt a bekamerázott fészekben

2017.04.17.
A Gombóc névre keresztelt tojó március 9-én foglalta el a fészket, 26-án megérkezett az első tojás, ma reggel pedig kikelt a tizedik, utolsó fióka is! Lesd meg te is!
Címkék: Állatos

Fiókát találtál? Ezt kell tenned

2017.04.14.
Kezdődik a fiókaszezon, ezért a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület készült egy kis segítséggel, hogy mindenki könnyebben el tudja dönteni, mit is kell tennie egy madárfióka megtalálása esetén.
Címkék: Állatos, fióka

Ezeket a cikkeket olvastad már?