Elképesztő, amit ez a holló tett

2017.03.30.
Ami az alábbi videóban történik, az a tudósokat is nagyon meglepte. Nem gondolták volna, hogy a vadon élő madarak ennyire okosak. Ez a holló egy bonyolult, 8 lépésből álló feladatsort kapott, amit meg kellett oldania ahhoz, hogy élelemhez jusson.

Ez a házaspár együtt él egy óriási medvével

2017.03.12.
Nagyon bátor, vagy inkább vakmerő ez az orosz házaspár, akik egy hatalmas medvével, Stepannal osztják meg otthonukat. Svetlana és Yuriy Panteleenko saját gyermeküknek tekintik a 23 éves mackófiút, akit három hónaposan fogadtak örökbe.

Az apró önkéntes már most vérbeli mentőkutya

2017.03.03.
Apró négylábú önkéntes jelentkezett a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesülethez. Ő az eddigi legfiatalabb jelentkező, és máris elkezdődött a hosszú és kemény munkával járó kiképzése.
Címkék: Állatos

Ezer kiscsibét "felejtettek" az út szélén

2017.02.22.
Elképzelni sem tudom, hogy mi okból, de valaki meg akart szabadulni ezer kiscsibétől és kidobta őket valahol az út mentén. Egy ember megtalálta a kétségbeesett apróságokat és azonnal hívta az állatvédőket.

50 embert lőttek agyon egy vadasparkban

A Kaziranga Nemzeti Parkban úgy védik meg az orrszarvúkat, hogy lelövik az orvvadászokat. Aki engedély nélküli orvvadásznak bizonyul, vagy akár csak annak tűnik, már mehetett is a másvilágra. Eddig ötven embert öltek meg.

Így esznek az állatok - videó

2017.02.13.
Ezt a videót valahányszor megnézem, sohasem bírom ki nevetés nélkül. A felvétel alatt rengeteg saláta fogyhatott. Ha valaki nem tud angolul, az is érteni fog mindent, talán a whale kérdéses egyedül, ami bálnát jelent! Jó szórakozást! :-)
Címkék: Állatos

A kis George megmelengeti szívünket

2017.02.06.
Barátaim Ausztráliába utaztak. Rengeteg fotót küldenek, álomszép helyeken járnak. Valószínű, hogy ebből az indíttatásból, valahogyan eljutottam egy ausztrál Facebook oldalra, ahol az alábbi videót is találtam. A videón az Australian Reptile Park-ban cseperedő kis George éppen azon igyekszik, hogy rabul ejtse a szívünket. Az enyémet sikerült :-)

Megszégyenítették a patkányokat

2017.01.27.
Egy bolttulajdonosnak elege lett abból, hogy a patkányok állandóan megdézsmálják a rizskészletét. Kifundált egy ördögi tervet és a végeredményt feltette az ottani, Twitternek megfelelő Weibora.

Kis gazdik és hatalmas kutyáik

2017.01.04.
Álomszép könyve jelent meg Andy Seliverstoff, orosz származású fotográfusnak "Little Kids and Their Big Dogs" (Kicsi gyerekek és hatalmas kutyáik) címmel. Ugyan már vége a karácsonynak, de csodás ajándék válhat belőle.
Címkék: Állatos

Újra felütötte a fejét a madárinfluenza Magyarországon

2016.11.04.
Újra madárinfluenza jelenlétét mutatta ki a Nébih egy Békés megyei pulykákat tartó gazdaságban. Az egészséges állatok és az exportképesség védelme érdekében a teljes állományt, mintegy 9 ezer pulykát ölnek le.
Címkék: Egészség, Állatos
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?