Börtönbe kerül egy állatkínzó

2017.06.28.
Az állatkínzást maximálisan elítélem, és most már szerencsére a bíróság is. Sajnos, ez az eset még nem is annyira "durva", mint amikről hallani lehet, ezért is örülök, hogy VÉGRE "ennyiért" is ülnie kell a kegyetlen és szívtelen "gazdának".
Címkék: Ajaj, Állatos

Szentjánosbogár rajzás - mintha egy Disney filmben sétálnál

2017.06.26.
Hihetetlen élményben volt részem a hétvégén. Sohasem gondoltam volna, hogy a szentjánosbogarak rajzása annyira látványos, mintha egy gyönyörű Disney filmben tennénk sétát.

Megtalálod az állatokat a képeken?

2017.06.01.
Csodálatos a természet. Az állatokat olyan tulajdonsággal ruházta fel, hogy teljesen bele tudnak simulni környezetükbe. Van, hogy egyáltalán nem lehet észrevenni őket. Te megtalálod a fotókon a rejtőzködő állatokat?
Címkék: Állatos

Ezért ne hagyd nyáron a kutyát a kocsiban

2017.05.29.
Egy állatbarát azt szerette volna szemléltetni, hogy milyen kegyetlen dolog egy kutyát nyáron a tűző napon a kocsiban hagyni, ezért fogott egy serpenyőt, beleütött egy tojást és betette az autóba.

Az elefántok Messije az út közepén edzett- videó

2017.05.24.
Ennek a fiatal elefántnak focizni támadt kedve. A bökkenő csak az volt, hogy az edzést egy forgalmas út közepén tartotta. Az arra járó autósok vagy visszafordultak, vagy 30 percig élvezhették a produkciót.
Címkék: Állatos, elefánt, foci

Ingyen szállás bárhol a világon

2017.05.18.
A Trusted Housesitters egy olyan weboldal, ahol nem bébiszittereket, hanem megbízható "házikedvenc-szittereket" lehet találni és akár te is jelentkezhetsz annak. Így lehetőséged nyílik bárhol a világon teljesen ingyen megszállnod, csak meg kell etetned és ránéznek a háziak állataira.

Mikre nem képes egy kutya - videó

2017.05.07.
Mikre nem képes egy kutya! Még gördeszkázni is tud - pedig nem egyszerű dolog, én is próbáltam. Nem csoda, hogy a gyerekek is csak ámultak a menő kutyus láttán. Már csak egy baseball sapka hiányzik a fejéről.

A kutya nem ismerte fel 5 hét kórházi kezelés után gazdáját - megható videó

2017.05.04.
Egy férfi 5 hétig volt távol otthonától. 5 hétig kezelték egy kórházban. Majdnem meghalt. Annyira lefogyott, hogy amikor hazatért nem ismerte meg a kutyája. Ám valaki közelebb vitte hozzá az ebet és a kutya ekkor megérezte a gazdája illatát...
Címkék: Állatos, kutya, megható

Madárpókok leptek el egy budapesti irodát

2017.05.02.
Ez az az érzés, amit soha, de soha sem szeretnék megtapasztalni. Egy budapesti raktárból több száz madárpók szabadult ki. A rendőrség riasztása után az állatvédők és Állatkert szakértői siettek összefogdosni a kiszabadult nyolclábúakat.
Címkék: Ajaj, Állatos, madárpók

Iszonyú cuki törpevíziló született Nyíregyházán

2017.04.28.
Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag egyik kedvenc állatom a víziló. Amikor a gyerekekkel az állatkertbe megyünk, alig várom, hogy lássam azt a nagy és tohonya testet azzal a hatalmas cuki pofázmánnyal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?