Delhusa Gjon barátnője csupán 19 éves

2017.02.10.
Ilyen hír hallatán mindig egy picit elszomorodom. Arra gondolok, hogy nem igazságos az élet. Hiába győzködöm magam, hogy a fajfenntartás, meg a genetika, mégis nehéz elfogadni, hogy a korosodó férfiak, dobják a korosodó feleségüket egy fiatal kislány miatt. Persze megértem az ilyen férfiakat, de ez így akkor sincs rendjén.
Címkék: Celebügyek

Hajdú Péter szándékosan keresztbe tett Sarka Katának

2017.02.10.
Ha ez mind igaz, nem csoda, hogy Sarka Kata kiadta az útját férjének, Hajdú Péternek! Ki tud egy olyan férfival élni, aki nemcsak hogy fűvel-fával megcsalja, de még keresztbe is tesz neki, ott ahol tud.
Címkék: Celebügyek

Melyik brit topmodell jelölt született fiúnak?

2017.02.08.
A Britain's Next Top Model (Britannia Következő Top Modellje) című műsor nagy népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában. Már megvan a 12 döntős. Az egyik versenyzőről kiderült, hogy eredetileg fiúnak született. Kitalálod melyik? Annyit segítek, hogy Leonardo DiCaprioval partizik.

Mel Gibson és 9 gyermeke

2017.01.25.
A csapból is az folyik, hogy megszületett Mel Gibson kilencedik gyereke. Manapság soknak tűnik ez a szám, de a színész számára természetes a nagy család, hiszen neki is van 9 édes- és egy mostohatestvére.

George Clooney felesége állapotos

2017.01.18.
A házaspár sajtósai erősítették meg a korábban szárba szökkent hírt, miszerint Amal Clooney terhes. George Clooney (55) és Amal Clooney (38) duplán örülhet, hiszen nem egy, hanem két baba is érkezik hozzájuk egyszerre.

Válások, nagy bezárás, ultraszexi naptár

2016.12.30.
Az utolsó negyedévben szinte minden a Brangelina válástól volt hangos. De nehogy azt gondoljuk, hogy közben a hazai celebek körül megállt az élet. Szó sincs erről. CELEBKRÓNIKA 2016. IV. rész
Címkék: Celebügyek

Hajdú Péter válsága és Vajna Tímea férfiálma

2016.12.29.
Nemcsak az év első két negyedévében történek izgalmas dolgok. A harmadik negyedév is tartogatott nekünk bőven meglepetéseket. CELEBKRÓNIKA 2016. III. rész
Címkék: Celebügyek

A Vajna Tímea-show és Céline Dion új pasija

2016.12.28.
Az eseménydús első negyedév (link) után tekintsük át a másodikat. Halálra rémülhettünk, amikor azt olvastuk, jön a Vajna Tímea-show. De aztán még ennél is nagyobb meglepetések vártak minket. CELEBKRÓNIKA 2016. II. rész
Címkék: Celebügyek

Jakupcsek repül, Oscar díjas a Saul fia

Már január elején világossá vált, hogy 2016 sem lesz egy ingerszegény év, hiszen kapásból egy botránnyal indult, méghozzá ezzel: „Két fiatal kolléganőjére cserélték le a népszerű magyar műsorvezetőnőt”. Emlékeznek? Jakupcsek Gabrielláról van szó. CELEBKRÓNIKA I. rész
Címkék: Celebügyek

Az operatőr szinte csak a modell melleit vette

2016.12.07.
Egy gátlástalan operatőr meglehetősen szemtelenül el-elkalandozott a riportalany mellén. Nem is maradt szó nélkül az esemény, mert ráadásul a szóban forgó hölgy Szerbiában egy ismert modell.
Címkék: Celebügyek

Ezeket a cikkeket olvastad már?