Itt aztán tud majd relaxálni Natalie Portman

2017.06.12.
Az Oscar-díjas Natalie Portman új nyaralót vásárolt magának Montecitóban, a kaliforniai partokon, Santa Barbara közelében. Egyszerűen minden lenyűgöző: a ház fekvése, a kilátás az óceánra, a kert és persze a nyaraló is. Azt hiszem, itt nekem is menne a relaxálás.

Nyugi, senki sem tökéletes! - Sztárok fotói retus előtt és után

2017.05.26.
A sztárokat gyönyörűnek láttatják és látjuk, pedig ők sem tökéletesek. Sőt! Ezek az előtte-utána fotók az élő bizonyítékai annak, hogy igenis ők is hús-vér emberek és nem makulátlan próbababák.

Felismered smink nélkül Liptai Klaudiát?

2017.05.03.
Liptai Claudia úgy döntött, fél éven keresztül minden nap posztol egy fotót magáról a közösségi oldalán. Tegnap tette közé az első fotót, amelyen smink nélkül, a lányáért edzésre rohanó hétköznapi anyukaként látható.

Cinthya Dictartor magyar fehérneműben pózol

2017.04.22.
Cinthya Dictator egy magyar tervező gyönyörű fehérneműjében pózol az instán. A csontsovány fotós lány képe meglehetősen megosztotta a követőit. Volt, aki szerint őrülten szexis, de sokan a testalkata miatt kritizálták.

Schobert Norbert és Réka így változott az évek alatt

2017.04.16.
Schobert Norbert ma ünnepli 46. születésnapját. Ennek apropóján, íme néhány fotó arról, hogyan változott ő és Réka az évek alatt.
Címkék: Celebügyek, Norbi

Kiszivárgott, mennyit fizet Kanye West Presser Gábornak

2017.04.04.
Semmi sem marad titokban. Természetesen az is kiszivárgott, hogy mennyit fizet Kanye West Presser Gábornak a Gyöngyhajú lányért.

Delhusa Gjon barátnője csupán 19 éves

2017.02.10.
Ilyen hír hallatán mindig egy picit elszomorodom. Arra gondolok, hogy nem igazságos az élet. Hiába győzködöm magam, hogy a fajfenntartás, meg a genetika, mégis nehéz elfogadni, hogy a korosodó férfiak, dobják a korosodó feleségüket egy fiatal kislány miatt. Persze megértem az ilyen férfiakat, de ez így akkor sincs rendjén.
Címkék: Celebügyek

Hajdú Péter szándékosan keresztbe tett Sarka Katának

2017.02.10.
Ha ez mind igaz, nem csoda, hogy Sarka Kata kiadta az útját férjének, Hajdú Péternek! Ki tud egy olyan férfival élni, aki nemcsak hogy fűvel-fával megcsalja, de még keresztbe is tesz neki, ott ahol tud.
Címkék: Celebügyek

Melyik brit topmodell jelölt született fiúnak?

2017.02.08.
A Britain's Next Top Model (Britannia Következő Top Modellje) című műsor nagy népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában. Már megvan a 12 döntős. Az egyik versenyzőről kiderült, hogy eredetileg fiúnak született. Kitalálod melyik? Annyit segítek, hogy Leonardo DiCaprioval partizik.

Mel Gibson és 9 gyermeke

2017.01.25.
A csapból is az folyik, hogy megszületett Mel Gibson kilencedik gyereke. Manapság soknak tűnik ez a szám, de a színész számára természetes a nagy család, hiszen neki is van 9 édes- és egy mostohatestvére.

Ezeket a cikkeket olvastad már?