George Clooney felesége állapotos

2017.01.18.
A házaspár sajtósai erősítették meg a korábban szárba szökkent hírt, miszerint Amal Clooney terhes. George Clooney (55) és Amal Clooney (38) duplán örülhet, hiszen nem egy, hanem két baba is érkezik hozzájuk egyszerre.

Válások, nagy bezárás, ultraszexi naptár

2016.12.30.
Az utolsó negyedévben szinte minden a Brangelina válástól volt hangos. De nehogy azt gondoljuk, hogy közben a hazai celebek körül megállt az élet. Szó sincs erről. CELEBKRÓNIKA 2016. IV. rész
Címkék: Celebügyek

Hajdú Péter válsága és Vajna Tímea férfiálma

2016.12.29.
Nemcsak az év első két negyedévében történek izgalmas dolgok. A harmadik negyedév is tartogatott nekünk bőven meglepetéseket. CELEBKRÓNIKA 2016. III. rész
Címkék: Celebügyek

A Vajna Tímea-show és Céline Dion új pasija

2016.12.28.
Az eseménydús első negyedév (link) után tekintsük át a másodikat. Halálra rémülhettünk, amikor azt olvastuk, jön a Vajna Tímea-show. De aztán még ennél is nagyobb meglepetések vártak minket. CELEBKRÓNIKA 2016. II. rész
Címkék: Celebügyek

Jakupcsek repül, Oscar díjas a Saul fia

Már január elején világossá vált, hogy 2016 sem lesz egy ingerszegény év, hiszen kapásból egy botránnyal indult, méghozzá ezzel: „Két fiatal kolléganőjére cserélték le a népszerű magyar műsorvezetőnőt”. Emlékeznek? Jakupcsek Gabrielláról van szó. CELEBKRÓNIKA I. rész
Címkék: Celebügyek

Az operatőr szinte csak a modell melleit vette

2016.12.07.
Egy gátlástalan operatőr meglehetősen szemtelenül el-elkalandozott a riportalany mellén. Nem is maradt szó nélkül az esemény, mert ráadásul a szóban forgó hölgy Szerbiában egy ismert modell.
Címkék: Celebügyek

Nemzetmentő celebverseny

2016.12.05.
Van remény! Ketten is megmentenék zsugorodó létszámú nemzetünket a kihalástól. Történt ugyanis, hogy a minap Sarka Kata és Vajna Tímea is bejelentette, gyereket szeretne.
Címkék: Celebügyek

A híres komika szerint nem csoda, hogy Brad Pitt állandóan kiütötte magát

2016.11.21.
A minap egy újabb híresség fejtette ki nyilvánosan véleményét Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról. A mondandó nem volt éppen hízelgő Jolie számára.

Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak

2016.09.20.
Hihetetlen, de igaz! A dailymail.com-on találkoztam először a hírrel, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. Pedig kívülről nem sok tökéletesebb pár van nálunk. Mondjuk az is igaz, láttunk már ilyen esetet. Sajnos.
Címkék: Celebügyek

Vajna Tímea elárulta, hogy a férfiideálja nem a férje

2016.07.27.
Ahogy olvastam Vajna Tímea nyilatkozatát a vonzó pasikról, elgondolkodtam – bár gondolom ezzel nem voltam egyedül. Miért nyilatkozik Timi ilyenekről, amikor a leírt férfiideálja majdnem szöges ellentétben áll párjával?
Címkék: Celebügyek
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?