Egy kislány segítette világra kistestvérét

2017.06.16.
Furcsán hangzik, amikor azt halljuk, hogy egy gyerek a szülőszobán végignézi a testvére születését - és jelen esetben még segédkezik is -, pedig a régi időkben az egész család jelen volt ennél az eseménynél. Mitől akarjuk óvni gyermekeinket? Az élettől?

A városliget madárlakói

2017.04.07.
Irány a gyerekkel egy madárlesre a Városligetbe! Tudtad, hogy 40 féle madár él itt? A Liget Madárbarát tanösvényén járva most is sokat lehet tanulni a madarakról nem csak a piciknek, a felnőtteknek is.

Hogy kerül ez ide?

2017.04.02.
Az igaz, hogy London sokszínű, nyitott város, de ez a hatalmas mell mégis, hogy kerül ide? Nem más okból, mint egy kampány részeként, amelyet egy helyi kreatív ügynökség jegyez. Na de mi okból?

Nem kell magyar férj!

Nemrégiben - még tavaly :-) - olvastam egy, a magyar férfiakra nézve lesújtó cikket. Tényleg ekkora lenne a különbség a skandináv és a magyar férfiak között? Remélem nem!

Ezt sok szülő elrontja, aztán a gyerek egy életen át fizetheti az árát

2016.10.26.
Tökéletes szülő nincs, pedig minden szülő erre törekszik. A médiában rengeteg cikk jelenik meg, még több tanáccsal, hogyan neveljük gyerekünket, hogy egészséges, boldog és sikeres felnőtt váljon belőle. Egy biztos, ha ezt a tanácsot nem fogadjuk meg, nem könnyítjük meg a gyerekek boldogulását a felnőttéletben.
Címkék: Család

Ezeket a cikkeket olvastad már?