Mit jelent az a rengeteg szám a tojáson?

2017.04.11.
Érdemes átnézni a tojások és a sonkák jelölését a húsvéti nagybevásárláskor, hogy az ünnepen jó minőségű élelmiszer kerüljön az asztalokra. Persze, máskor sem árt a számokat, leírásokat bogarászni.

A stressz 10 árulkodó jele

2017.04.09.
A stressz számtalan esetben a túlélés záloga, de olyan módon és abban a mennyiségben, ahogy manapság tapasztaljuk, inkább egészségkárosító hatású. De mik a stressz jelei?

Medvehagyma, a tavaszi életelixír

2017.03.16.
Hamarosan itt a medvehagyma-szezon! Én már piszkosul várom. Nemcsak az íze miatt, hanem az egészségre gyakorolt számtalan jótékony hatása miatt is imádom. Medvehagymás krumplipüré, krémleves...
Címkék: Egészség

Aki nem tud megbocsátani, csak magának árt!

2017.03.05.
Sohasem értettem, hogy hogyan tud valaki akár egy életen keresztül sérelmeket hordozni, sőt azon gondolkodni, hogyan álljon bosszút. Akiknek nem megy a megbocsátás, nem is tudják, milyen sokat ártanak maguknak.

A végzet asszonya Body Balletra jár

2017.02.23.
Mint ahogy a blogom címe is szemlélteti, engem minden érdekel. Még az új sportok, mozgásformák is. A curlingtől kezdve a pilatesig sok mindent kipróbáltam. Múlt héten hallottam először a Body Balletről és már túl is vagyok az első órán...

Több mint jóga

2017.02.21.
Ezer és ezer cikket olvashatunk rengeteg helyen a jógáról, annak jótékony hatásairól. Tudjuk, hogy mennyire kedvező irányba tereli életünket. Ám van egy hely, ahol még ennél is többet kaphatsz.

Josh azért edz, hogy életben maradjon

2017.02.17.
Mindenki azt hiszi, hogy Josh azért edz rengeteget, hogy fitt legyen és jól nézzen ki. Pedig ez a férfi azért sportol ennyit, mert ha nem tenné, már régen nem lenne közöttünk.

Börtönbe kerülhet kamuterápiája miatt a lúgosítás atyja

2017.01.28.
A "lúgosítás atyját" már többször elítélték, de a most egy 27 éves mellrákos nő halt meg kamuterápiája miatt. Emiatt bírósági eljárás indult, és jó eséllyel el is ítélik Robert Youngot, aki három évet is kaphat.

A tiltott rés

2017.01.25.
Egy nálunk valamiért még mindig tabunak számító témát tár elénk a könyv szerzője. A könyvben nem másról olvashatunk, mint a női nemi szervről, a női testről és férfivilágról, a vágyakról és törvényekről.
Címkék: Egészség

Több mint 20 év után ismét csökkent a magyarok várható élettartama

2017.01.11.
A kutatások azt mutatják, hogy több mint 20 év után nem hogy javult, de ismét csökkent a magyarok várható élettartama. Az is kiderült, hogy kik vannak egyre nagyobb veszélyben.
Címkék: Egészség, Magyaros

Ezeket a cikkeket olvastad már?