Lenyűgöző fotókon a Hortobágy

2017.09.14.
Lenyűgöző fotók készültek hazánk legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkjáról. A képek alapján is láthatjuk, hogy miért képezi a páratlan természeti kincsekkel megáldott Hortobágyi Nemzeti Park egész területe a Világ Kulturális és Természeti Örökségének részét.

Ha ez az ötlet megvalósul, senki sem fog autóval járni

2017.09.12.
A jövő szállítóeszközének az úton nincs szüksége sok helyre, mégis sokan elférnek benne. Hogy lehet ez? Ezt mutatja be a egy róla készült videó.

Igazi kuriózum a magyar Grand Canyon - Láttad már?

2017.09.08.
Létezik egy hely hazánkban, mely úgy lett világhírű, hogy a világnak egyedül ezen a pontján, hazánkban nem ismerik sokan, noha egyes turisztikai magazinok, és a külföldi sajtó odavan érte.

Íme a 2017-es Szakáll- és bajusz világbajnokság extravagáns versenyzői

2017.09.07.
1990 óta rendezik meg a Szakáll- és bajusz világbajnokságot. A verseny egyre bővül és mindig tartogat az érdeklődők számára újdonságokat. Nincs ez másképp idén sem. Igazán őrült arcszőrzetek következnek. Neked melyik tetszik a legjobban?

Ezektől a képektől biztosan minden külföldi beleszeret Budapestbe

2017.08.27.
Ez a fotósorozat kis hazánk fővárosát mutatja be, egy külföldi fotós szemével. Elképzelhetetlen, hogy aki ezt látja, ne legyen azonnal szerelmes Budapestbe.

Minket még meghökkentettek Madonna extravagáns fellépőruhái. Ezek voltak azok

2017.08.24.
Gondolhatunk róla bármit, Madonna a világ egyike legsikeresebb énekesnőinek egyike. Sikereit ikonikus fellépőruháinak is köszönhette, amelyekből most a francia Vogue állított össze egy csokorra valót.

Ez 2017 legfrissebb színkombinációja

2017.08.22.
Aki házat épít, lakást vásárol, vagy éppen felújít, de annak is, aki egyszerűen csak szeret gyönyörű enteriőröket nézegetni, azoknak ajánlom figyelmébe az idei év legfrissebb színkombinációját.

Így néznek ki a klasszikus szobrok modern ruhában

2017.08.17.
Leo Caillard francia fotográfus a Louvre Múzeummal együttműködve egy olyan fotósorozatot készített, amelyben a klasszikus szobrok mai ruhákat viselnek.

Nincs egy szexi göncöd? Ragassz magadnak!

2017.08.13.
Egyre kihívóbban öltözködnek a nők. Van, ahol szó szerint fehérneműben járnak bulizni a csajok, de ez már szinte snassz, mert most a szigetelőszalagos "ruha" a menő a partizáshoz. Hol van már az, amikor egy boka kivillanásától is elalélt egy férfi?

A mintás tapéta még a legkisebb helyiséget is feldobja

2017.08.12.
A tapéta újra reneszánszát éli. Szerencsére, manapság már itthon óriási a választék. is rengeteg gyönyörű tapétát lehet kapni. Még a legkisebb helyiségben is pompásan mutat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?