Lenyűgöző fotókon a Hortobágy

2017.09.14.
Lenyűgöző fotók készültek hazánk legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkjáról. A képek alapján is láthatjuk, hogy miért képezi a páratlan természeti kincsekkel megáldott Hortobágyi Nemzeti Park egész területe a Világ Kulturális és Természeti Örökségének részét.

Ezektől a képektől biztosan minden külföldi beleszeret Budapestbe

2017.08.27.
Ez a fotósorozat kis hazánk fővárosát mutatja be, egy külföldi fotós szemével. Elképzelhetetlen, hogy aki ezt látja, ne legyen azonnal szerelmes Budapestbe.

Az albínók hipnotikus szépsége

2017.07.04.
Yulia Taits egy éve készített egy fotósorozatot albínó emberekről. A fotók futótűzként terjedtek a neten. Rengeteg pozitív visszajelzést kapott, köztük albínóktól, akik azt írták neki, hogy a képeknek köszönhetően úgy érzik, hogy szépek.

A Parlament kevésbé ismert arca

2017.06.17.
Érdekes módon Krénn Imre fotóira nem egy magyar, hanem egy külföldi internetes portálon akadtam. A cikk írója úgy zárta sorait, hogy életében egyszer mindenkinek és mindenképpen látnia kell a magyar Parlamentet.

Nyugi, senki sem tökéletes! - Sztárok fotói retus előtt és után

2017.05.26.
A sztárokat gyönyörűnek láttatják és látjuk, pedig ők sem tökéletesek. Sőt! Ezek az előtte-utána fotók az élő bizonyítékai annak, hogy igenis ők is hús-vér emberek és nem makulátlan próbababák.

Ezeket a cikkeket olvastad már?