Több mint 20 év után ismét csökkent a magyarok várható élettartama

2017.01.11.
A kutatások azt mutatják, hogy több mint 20 év után nem hogy javult, de ismét csökkent a magyarok várható élettartama. Az is kiderült, hogy kik vannak egyre nagyobb veszélyben.
Címkék: Egészség, Magyaros

Nem kell magyar férj!

Nemrégiben - még tavaly :-) - olvastam egy, a magyar férfiakra nézve lesújtó cikket. Tényleg ekkora lenne a különbség a skandináv és a magyar férfiak között? Remélem nem!

Magyarok, akik megdobogtatták szívünket

Mi magyarok sok mindenre lehetünk igazán büszkék. Nem telik el úgy év, hogy ne remekeljünk valamiben. 2016 is rengeteg boldogságot okozott nekünk. Filmeseink, sportolóink, építészeink – és még sokan mások – a múlt évben is remekeltek. Köszönjük nekik!
Címkék: Magyaros

Így ízlettek a magyar ételek az amerikaiaknak

2016.12.25.
A BuzzFeed által készített és közzétett videóban megnézhetjük, hogy reagálnak az amerikaiak a magyar ételek ízére. Van köztük olyan aki, azt sem tudja, hol van Magyarország. A legérdekesebb, ahogy a tejfölre reagálnak.

Komoly harc folyik Széchenyi István 1848-ban írt, a Lánchidat ábrázoló leveléért is

2016.11.04.
Máris komoly harc folyik Széchenyi István 1848-ban írt, a Lánchidat ábrázoló leveléért, de Kossuth négyoldalas írása és Rákóczi Ferenc édesanyja, Zrínyi Ilona saját kézzel, Munkács várában írt levele után is óriási az érdeklődés.
Címkék: Magyaros

Boldog szülinapot Macskafogó!

2016.10.03.
Elképesztő, mintha ma lett volna, hogy lógtam a barátnőmmel a suliból és helyette beültünk délelőtt megnézni a Macskafogót. Akkor nagyon tetszett a film, sőt ma sincs másképp. A "Miu - mi újság? Vár a cicuskád!" című dal pedig annyira a fülembe mászott, hogy azóta is nagy elánnal tudom énekelni.
Címkék: Magyaros

Szobrot kapott Pom Pom

2016.09.25.
Hogy kicsoda ő? Nem ismeritek? Pedig szobrot kapott. Csukás István idén ünnepelte 80. születésnapját. A szobor az ő tiszteletére született, amely szülővárosában mosolyogtatja meg az arra járókat.
Címkék: Magyaros

Magyarok is tehetnek arról, hogy megturulosodott a türkmén főváros reptere

2016.09.20.
Büszke vagyok arra, hogy a magyarok ennyire profik, de ez a dizájn nekem egy kicsit sok. Ennek ellenére drukkolok nekik, hogy minél több ilyen megbízást kapjanak, legyen szó a világ bármely jelképéről is, amit kivitelezniük kell majd.

Savanyú Jóska az utolsó magyar betyár mackó volt

2016.09.11.
Savanyú Jóskáról kis gyerekkoromban csak annyit tudtam, hogy van egy ilyen nevű mackóm – a nevet apám adta neki, fogalmam sincs milyen megfontolásból – és az orra konkrétan ráégett az olajkályhára, mert sikerült rátennem, miközben lobogott benne a tűz. Ám később – talán az iskolában – fény derült arra, hogy Savanyú Jóska egyáltalán nem mackó.
Címkék: Magyaros

II. Ulászló mesés kincseire bukkantak Pannonhalmán

2016.07.20.
Mennyi kincs lehet még elrejtve régi épületekben és kertjeikben. Rengeteg kincskereső keresi élete zsákmányát, ám most munkások bukkantak rá teljesen véletlenül az eldugott kincsekre. Lehet, hogy az Ön padlója alatt is rejlik valami?
Címkék: Magyaros

Ezeket a cikkeket olvastad már?