Valóban ezt gondolják a férfiak, miközben megnéznek egy nőt?

2017.09.25.
Találtam egy cikket, amely egy kutatásra alapozva azt taglalja, hogy mire gondolnak a férfiak, amikor megnéznek egy csinos nőt. Biztosan van benne igazság, de tényleg csak ennyi lenne a válasz a kérdésre, vagy valami lemaradt?

Nemcsak a féltékenykedés megterhelő, de a másik féltékenységét viselni is

2017.09.24.
A féltékenység szörnyű érzés, főleg, ha túlzott féltékenységről van szó. Muszáj tenni ellene, ha nem akarjuk, hogy felőröljön minket és párunkat is. A kapcsolatnak ugyanis előbb-utóbb vége lesz, ha ez az állapot sokáig fennáll.

A cukortól vagyok fáradt és depressziós?

2017.09.20.
Azt mindenki tudja, hogy a cukor hizlal és nagy mennyiségben különösen egészségtelen a fogyasztása. Sokan azért „ajándékozzák” meg magukat egy csokoládéval vagy más édességgel, mert úgy vélik, hogy ezek igazi kis „boldogságbombák”. De a szomorú igazság az, hogy a túl sok cukor egyáltalán nem okoz jókedvet, sőt éppen ellenkezőleg.

Bőratka és még 8 ok, amitől hullhat a haja

2017.08.29.
Nekem is hullik egy ideje a hajam, ezért elkezdtem kutatni a neten. Talán ez a cikk foglalja össze a legjobban, hogy mik lehetnek a hajhullás esetleges okai. Remélem, ez segítségünkre lesz!

A boldog nők is félrelépnek

2017.08.28.
Bizony a boldog párkapcsolat és a jó szex sem jelent garanciát arra, hogy a nők ne lépjenek félre. Ám ez a félrelépés más, mint ahogy gondoljuk.

Ha a főnököd nem motivál, tedd meg te!

2017.08.21.
Hogyan motiváljuk magunkat, ha főnökünk erre nem képes? Erre ad választ Benedek Szilvia - többek közt - munka- és szervezetpszichológus.

Ez a 3 csillagjegy érzékeli legjobban a szellemeket

2017.07.21.
Nem szoktam a horoszkópokat bújni, az alábbi cikkre is az anyukám miatt kattintottam. Ő halak jegyű és nagyon hisz minden természetfeletti dologban, ezért kíváncsi voltam a három szellemlátó jegy között van-e a halak.

Figyelmeztető jelek, hogy kimerült a lelked

2017.07.17.
A tested számtalan okból fáradhat el. Mégis, amikor kimerültnek érzed magad, egyáltalán nem biztos, hogy a tested fáradt. A lélek legalább annyira kimerülhet, mint a test. Ezek a figyelmeztető jelek.

Az álomfejtés története

2017.07.16.
Az emberek mindig nagy jelentőséget tulajdonítottak az álmoknak. Az álmok sok nép képzetében társulnak különféle hiedelmekkel, mágikus cselekedetekkel.

Tuti ajzószerek - vágyfokozó növények

2017.07.11.
A fűszer- és gyógynövényeket sok ezer éve használják afrodiziákumként, szerelmi ajzószerként a férfiúi potencia növelésére és a női termékenység fokozására. De vajon melyek azok a növényi ajzószerek, amelyeket a világ szinte minden táján alkalmaznak?

Ezeket a cikkeket olvastad már?