Andy Vajna egy 23 éves szőke modellbe is beleszeretett

Van miért irigyelni Andy Vajnát. Világéletében gyönyörű barátnői voltak. Az eredeti cikkből valamiért kimaradt Dobó Kata, ő is járt Vajnával.

Dobó Kata és Andy Vajna

"A világhírű producer, Andy Vajna első felesége, Ceci kínai származású volt. A hongkongi asszonnyal azonban csak rövid ideig tartott a házasságuk, így életének erről az időszakáról nem sokat tudni. Egyetlen közös gyermekük, Justin 2007-ben öngyilkosságot követett el.

Bár Andy Vajna első felesége korban illett hozzá, sohasem titkolta, hogy vonzódik a szép és fiatal nőkhöz. A neves producer másodszorra Palácsik Tímeával kötötte össze az életét. A párnak kapcsolatuk kezdete óta nincs könnyű dolga: sokan máig nem hiszik el, hogy igaz szerelemből keltek egybe.

Andy Vajna és felesége Tímea

Vajna Timi előtt színésznő és modell is volt Andy Vajna barátnője.

Andy Vajna 2007-ben a Coin divatház megnyitóján Tóth Éva modellel mutatkozott, aki 20 évesen tűnt fel először egy szépségversenyen. Az akkor 23 éves lány egy munkája során találkozott a neves producerrel, korábban pedig az ismert vállalkozó, Tasnádi Péter élettársa volt, és a férfi börtönbe vonulása vetett véget a kapcsolatuknak. Andy Vajnával három évig volt együtt, 2010 őszén szakítottak - a producer ekkor ismerkedett meg Vajna Tímeával."

Tóth Éva és Andy Vajna

Címkék: Celebügyek
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/27345/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?