Vajna Tímea elárulta, hogy a férfiideálja nem a férje

Ahogy olvastam Vajna Tímea nyilatkozatát a vonzó pasikról, elgondolkodtam – bár gondolom ezzel nem voltam egyedül. Miért nyilatkozik Timi ilyenekről, amikor a leírt férfiideálja majdnem szöges ellentétben áll párjával.

Nézzük csak az első példát: „Egy ismerkedés során először azt figyelem, hogyan vezet egy pasi. Ha gyorsan, lendületesen, akkor tuti jó az ágyban.”. Nos, mint tudjuk, Andy nem vezet, Andynek sofőrje van. Ez az jelenti, Timi nem innen tudta meg, Andy milyen az ágyban.

De itt a következő kijelentés: „A motoros és macskás pasik viszont minden szempontból ideális partnerek.”. Hát, a kormánybiztos urat valahogy nem tudom elképzelni a motoron vagány bőrnaciban és bőrdzsekiben. Ami a macskát illeti, van neki olyan, de azt Timi szerezte be saját magának.

Nem akarok tovább kekeckedni, inkább olvassák el a Life.hu-n megjelent cikket. Jó szórakozást!

"Úgy gondolom, gyárthatunk mindenféle elméleteket, hogy a tökéletes férfi magas, izmos, jóképű, az arca szimmetrikus. De menjünk túl ezeken a közhelyesen hangzó, szubjektív dolgokon.

Hölgyek, ha most ránéztek az aktuális párotokra, biztosan találtok egy-két dolgot, ami számotokra vonzó vagy kevésbé vonzó, esetleg idegesítő, bár lehet ugyanez más számára kifejezetten szexi lenne. Minden férfi más és más, és pont ez a jó bennük. 

Andy és Timi (Forrás: Facebook/Vajna Timi)

Egy ismerkedés során először azt figyelem, hogyan vezet egy pasi. Ha gyorsan, lendületesen, akkor tuti jó az ágyban. Ha ügyetlenül parkol, bizonytalanul vezet, akkor jobb, ha nem is reméltek tőle hatalmas szenvedélyt esténként.  A motoros és macskás pasik viszont minden szempontból ideális partnerek. Ha egy férfi jól kijön a macskával, akkor azt jelenti, hogy ért a nők nyelvén, egyszóval: tudja, mi kell a nőnek.

Forrás: Instagram/Travis DesLaurier

Külső tulajdonságok:

Első dolog, amit megnézek egy pasin, hogy mennyire ápolt, főként a keze. De egy szép, hibátlan lábfejnél nincs is szebb. Igazán szexi még, ha frissen mosott, kellemes illatú a haja és a ruhája. Sok pasi nem használ izzadásgátlót, mert állítólag akkor lehet igazán érezni a férfihormonokat, na, ez szerintem badarság.  Egy jóképű pasi értékéből sokat levon, ha kellemetlen szag veszi körbe, vagy ha rossz a lehelete, és feketék a fogai.  A szolidan fehér, rendezett fogsor pedig nagyon beindítja a csajokat. Talán jobban is, mint egy szép izmos popsi.

Forrás: Dreamstime

A mostani divat szerint a fiúk szeretik jó rövidre vágni a hajukat, de meglátásom szerint ez nemhogy fiatalítja őket, hanem öregíti. Persze akit kevés hajjal áldott meg a genetika, annak ajánlatos ezzel trükköznie. De a félhosszú fürtök mégis jobban esnek a szemnek.

Belső tulajdonságok:

Intelligencia, tájékozottság, humor. Lehet egy pasi bármennyire jóképű, ha semmihez nem tud hozzászólni, alapvető dolgokat nem tud. Szerintem az is kínos, ha egy pasi nem tud megszerelni, megjavítani semmit a házban, hanem inkább kihívja a szerelőt.

Amikor egy pasi okos, és humora is van, na az a telitalálat. De mindenekelőtt nem beszél megalázó hangnemben a nővel, és nem henceg a barátainak, hogy kivel épp mit csinált. Védelmező, és semmilyen körülmények között nem üti meg a nőt, hanem inkább biztonságot ad.

Forrás: Dreamstime

Féltékenység? Isten ments az ilyen pasiktól! Kiábrándító, és általában saját magából indul ki az illető, úgyhogy jobb jó messziről elkerülni őket.

Gyakran bántanak az idősebb férjem miatt,  pedig a válasz nagyon egyszerű. „A pasi olyan, mint egy jó bor" - igen, sajnos velünk, nőkkel ellentétben - az érett, korosodó férfiak nagyon sármosak tudnak lenni. Egyrészt jobban tudnak a nőkkel bánni, másrészt stabil állandóság jellemzi őket.
Összegezve tehát az a lényeg, hogy egy férfi nagyon szeressen és tiszteljen, a többi pedig jön magától!"

Címkék: Celebügyek
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/28961/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?