80 éves nő szedte áldozatait

Ki gondolná, hogy egy 80 éves hölgy ilyesmire képes? Áldozatai biztos nem.

A minap olvastam az alább idézett cikket. Janina F. hasonló korú, gyanútlan férfiakat csábított el. Ebben persze nincs semmi különös, ám abban már igen, hogy ezeket a férfiakat mind elkábította és eltulajdonította értékeiket. Végül az egyik áldozat feljelentette. Szerencsére, ez mind Lengyelországban történt, a magyar férfiaknak nincs félnivalója. A hölgy 100 évesen már ki is szabadulhat a börtönből...

A kép csak illusztráció

"Letartóztattak egy 80 éves nőt Lengyelországban, mert állítólag férfiakat csábított el, majd benyugtatózta és kirabolta őket - írja az MTI.

Az idős nő apróhirdetésben ismerkedett meg többnyire hasonlóan idős férfiakkal, majd mikor randira került a sor, erős nyugtatót csempészett az ételükbe, hogy kábult állapotban kifoszthassa őket.

A hírek szerint a nyolcvanévesen is vonzó Janina F. nevű nőt a dél-lengyelországi Brzesko körzeti bíróságán vonták felelősségre. Egy 78 éves falusi férfi jelentette fel, akitől a Janina F. 8000 zloty (csaknem 600 ezer forint) értéket - pénzt, ékszert, tárgyakat - vett el, miután elkábította. A nő a tárgyaláson tagadta az ellene felhozott vádakat. 

A rendőrség szerint sok más partnerkereső is megjárhatta a matrónával, akit korábban már nyolc alkalommal elítéltek csalásért és lopásért. Visszaesőként 20 év börtönre is ítélhetik."
Címkék: A nagyvilágból
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/29342/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?