Mire gondol a nő, amikor foglalt férfival kezd?

Egy barátom mindig azt mondta, amikor szóba jöttek a hűtlen férfiak, hogy a megcsaláshoz kell egy nő is és ez a nő nem feltétlenül szingli. Magyarul, a nők ugyan olyan csalfák, mint a férfiak. De mi késztet egy nőt arra, hogy olyan férfival kezdjen, amelyik már foglalt? Az alábbi cikk megadja rá a választ.

"Egy nő sem vágyik arra, hogy szerető legyen, de vannak élethelyzetek, amikor mégis úgy alakulnak a dolgok, hogy valaki elfogadja, hogy ő lesz az a bizonyos harmadik. Hogy az észérvekkel szinte megmagyarázhatatlan döntés mögött mi áll, az mindig az egyéntől függ. Ám ami biztos, hogy kevesen vannak tisztában azzal, hogy mennyire nehéz szerepet választottak.

Van, hogy a férfi kezdettől tiszta lapokkal játszik, és nem titkolja, hogy foglalt. Ilyenkor a nő máris döntéshelyzetbe kerül, hiszen tudnia kell, mit vállal fel egy foglalt pasi mellett. Ha azonban csak menet közben derül ki, hogy nem egyedülálló pasival kezdett, máris csapdába érezheti magát. Mégis akadnak, akiket semmi sem vet vissza attól, hogy egy férfit megkapjanak és birtokoljanak - ha csak alkalmi jelleggel, kevés időre is. De mi járhat a nők fejében, aki foglalt férfival kezd?

"Úgyis elhagyja értem"

A legtöbben, akik tisztában vannak azzal, hogy foglalt pasival kezdtek, nyíltan vagy titokban arra vágynak, hogy egyszer majd megkapják egészen és hivatalosan.

Ők valószínűleg arra gondolnak, hogy ha még most nem is, a jövőben csak értük dobog majd választottuk szíve. Azt viszont nem mérlegelik, hogy az esetek nagy részében esélyük sincsen a feleség vagy a család ellen, hacsak nem a feleség akar válni, miután kiderült, hogy hárman vannak a kapcsolatban. A férfiak ritkábban kezdeményeznek válást, kényelmes azonban hitegetni a szeretőt.

"Szegény, rossz a házassága"

Sokszor játszik a másik sajnálatára a félrelépő, és mesélni kezd arról, hogy milyen rossz otthon, már nincs szex, a feleség egy házisárkány és így tovább. A sajnálat pedig kitűnő afrodiziákum, a szeretőben pedig beindul a majd én megmutatom neki, hogy nem minden nő szemét gondolatmenet. Közben pedig lehet, hogy a feleség várandós, és arról sem tud, hogy borzasztó lenne vele együttélni.

"Soha nem volt még ennyire jó senkivel"

Ha egy nőnek nagyon hosszú ideig nem volt kapcsolata, és már őrülten vágyik a férfi közelségére, eljöhet az az idő, hogy már nem foglalkozik azzal, hogy foglalt-e a kiválasztottja. Mozgatórugóként nem csak a testiségre kell gondolni, hiszen a legtöbb nő érzelmi kötődésre és szerető kapcsolatra vágyik.

Egy szeretőt pedig könnyű elbűvölni, hiszen a legjobb arcát mutathatja neki a férfi, ráadásul az elköteleződés terhe nélkül. Sok nő érzi ilyenkor, hogy még nem találkozott soha ilyen figyelmes, odaadó férfival, és hajlamos ezt összekeverni annak hétköznapi arcával.

"Nézzük, hogy meg tudom-e szerezni"

Vannak, akik magáért a versengés élményéért kezdenek bele egy kapcsolatba szeretőként. Őket nemhogy nem zavarja, egyenesen inspirálja az, hogy van egy másik nő, akit le kell győzniük. Ez a harc csúnyán elfajulhat, ugyanis néhányan  mindent megtesznek, hogy megkaparintsák a férfit, akit lehet, hogy még csak nem is szeretnek. Ezek a nők valószínűleg azt gondolják, hogy semmi sem szent, és kicsit sem foglalkoznak azzal, hogy a kapcsolat további résztvevőit milyen helyzetbe sodorják.

Azt azonban mindig érdemes szem előtt tartani, hogy egy felnőtt ember dönt úgy, hogy félrelép, amire senki nem kényszeríti."

Forrás: http://www.femina.hu/kapcsolat/mit-gondol-szereto

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/30518/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?