Egy angol pár megelégelte unalmas életét és vettek egy magyar falusi házat

Julia Pryke és Gareth Shone megelégelte "unalmas" életét. Gondoltak egyet és vettek Magyarországon egy meglehetősen lepukkant falusi házat. Sőt nem csak vettek, hanem oda is költöztek. Vajon tudták, mire vállalkoztak?

Julia Pryke és Gareth Shone egy szót sem beszéltek még magyarul, amikor megvették romos házukat Gadacson, ahol most kutyájukkal élnek.

Julia Pryke és Gareth Shone

A pár a neten találta az öt éve üres házat, amire végül összesen kb. 1 650 000 Ft-ot költöttek.

Gareth azt mondta, amikor először meglátta a házat, kisebb sokkot kapott. Egy pillanatra úgy érezte - ahogy mindenki más is Angliában, amikor mesélt a tervéről - hogy igencsak rossz döntést hoztak barátnőjével.

A pár jelenlegi hálószobája egy függönnyel van elválasztva a nappalitól. Fatüzelésű tűzhelyet használnak, az áramot napenergiával állítják elő.

A hálószoba

A csap kint van az udvaron, innen tudnak vizet venni és ebben a házon kívül található zuhanyzóban tudnak mosni, zuhanyozni a téli hónapokban is.

A házon kívül található zuhanyzó

Julia és Gareth napi kb. 2000,- Ft-ból jön ki. A tervük, hogy ennél is kevesebb pénzt kelljen költeniük, ezért zöldséget, gyümölcsöt ültettek, csirkéket és nyulakat tartanak.

Ön is meglépte volna?

Szavazok

 

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3905288/British-couple-live-6-day-rural-Hungary-say-couldn-t-happier.htm

Címkék: A nagyvilágból
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/31541/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?