A híres komika szerint nem csoda, hogy Brad Pitt állandóan kiütötte magát

A minap egy újabb híresség fejtette ki nyilvánosan véleményét Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról. A mondandó nem volt éppen hízelgő Jolie számára. 

Chelsea Handler, Angelina Jolie

"Chelsea  Handler amerikai színész/komika egyszer már megmondta a magáét Angelina Jolie-ról a talk show-jában. Akkor egyenesen bolondnak nevezte, most pedig egy jótékonysági esten fejtette ki a véleményét a Brangelina-szakításról.

Éppen Jolie válóperes ügyvédjét, Laura Wassert díjazták, Handler vezette fel, és egész kedvesen kezdte a bemutatást. Elmondta a vacsorán, hogy milyen szuper ez a Wasser, ráadásul nagyon humanitárius, hiszen olyan gyerekek mellett áll ki, akik segítségre szorulnak."

Aztán egyszer csak másra terelődött a szó:

Olyan pletykák keringtek, hogy az egyik probléma az lehetett, hogy Brad Pitt túl sokat ivott és sok füvet szívott. Azon gondolkozom, hogy miért választotta az öngyógyítást. Talán azért, mert az elmúlt 12 évet a Comói-tónál is eltölthette volna George Clooney-val és Matt Damonnal, ahelyett, hogy egy házban ragad vagy 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek. Ó igen, egy kibaszott őrültet vett el, talán azért.  

Nem tudom, jelent-e valamit, de Handler Jennifer Aniston közeli barátnője...

Jennifer Aniston és Chelsea Handler

Forrás: http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/chelsea-handler-rips-into-angelina-jolie-again-w451456   , http://velvet.hu/gumicukor/2016/11/19/chelsea_handler_nem_csodalja_ha_brad_pitt_ivott_es_szivott_jolie_mellett/

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/31896/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?