Hátborzongató dologot találtak a korcsolyapálya jege alatt

Hogy mik történnek a világban! Az ötletgazda felettébb bizarr ötletével valószínűleg valami nagyot akart durrantani. Sikerült is neki, csak éppen máshogyan sült el az egész, mint ahogy azt eredetileg elképzelte. Érdekes, hogy akik elfogadták az ötletet, azoknak sem volt ezzel semmi baja...

A japán Space World vidámpark műjégpályája a napokban nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, és olyan újítással készültek, amitől valóban leesett a vendégek álla - csak nem úgy, ahogyan az üzemeltetők várták. Az egyedi dizájnhoz ötezer valódi halat fagyasztottak a jég alá, ami sokak szerint kimeríti az állatkínzás fogalmát. Tegnap végül bocsánatot kért a vidámpark, és megígérték, hogy kicserélik a jeget. Nézd meg képeken a sokkoló ötletet!

Ez a látvány fogadta a látogatókat november 12-én, a Space World műjégpályájájának megnyitóján. A vidámpark megdöbbentő ötletének az egész világon híre ment.

Bár az üzemeltetők bocsánatot kértek, a közleményben azért hozzátették, hogy nem értik a felháborodást, mert a pálya nagyon népszerű, a nyitás óta rengetegen látogattak el hozzájuk korcsolyázni.

A bizarr jégpálya célja állítólag az lett volna, hogy szórakoztató formában ismertesse a látogatókat a tengeri élővilágot.

A vidámpark állítása szerint a halak egy helyi halpiacról származtak, és már nem éltek, amikor jégbe fagyasztották őket.

Forrás: http://www.femina.hu/terasz/space-world-japan?img=0&code=0000166898000000000gkbdtx7k96#kepescikk

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/32152/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?