Nemzetmentő celebverseny

Van remény! Ketten is megmentenék zsugorodó létszámú nemzetünket a kihalástól. Történt ugyanis, hogy a minap Sarka Kata és Vajna Tímea is bejelentette, gyereket szeretne.

Bevallom, bajban vagyok, ugyanis egyelőre nem tudom eldönteni, melyik celebhölgynek drukkoljak jobban, kinek jöjjön össze előbb a baba.

Sarka Katának már van két gyermeke, de vágyik egy harmadikra, Vajna Tímeának viszont ez a csöppség lenne az első.

De nézzük a tényeket, hátha ez segít a döntésben:

Tímea és Andy Vajna

 

Vajna Tímea 36 éves, boldog kapcsolatban él férjével, remek anyagi körülmények között, egyiküknek sincs gyermeke. Azt is tudni kell, hogy Andy Vajnának volt egy fia, aki tragikus körülmények között elhunyt.

 

Sarka Kata és gyermekei

 

Sarka Kata 30 éves, válófélben van férjétől, ám valószínű, hogy lesz mit a tejbe aprítania, akár együtt maradnak, akár nem – bár gondolom, jóval kevesebb, mint Timinek. Katának már van két gyermeke. Csodás szilikonmelle miatt sem aggódik, hogy tönkremegy a szoptatás alatt.

Most, hogy így végiggondolom, én inkább Timinek szurkolok. Még nincs gyermeke, idősebb is és nem a bizonytalanságba szülné gyermekét, mint Kata, akinek lehet, hogy egyedül kell majd megbirkóznia a gyerekek nevelésével. Arról nem is beszélve, ha nincs Hajdú Péter, akkor bizony új apuka után kéne nézni, hogy meglegyen a harmadik gyerek. Ez azonban biztosan nem tenne jót a gyerkőcök lelkivilágának.

 

Te melyik celebhölgynek drukkolsz, kinek legyen előbb babája?

Szavazok

 

 

 

Címkék: Celebügyek
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/32285/pics/lead_800x600.png
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?