Válások, nagy bezárás, ultraszexi naptár

Az utolsó negyedévben szinte minden a Brangelina válástól volt hangos. De nehogy azt gondoljuk, hogy közben a hazai celebek körül megállt az élet. Szó sincs erről. CELEBKRÓNIKA 2016. IV. rész

Október

Sokáig dolgozott Angelina Jolie és Brad Pitt testőreként Mark Billingham, akinek a feladata főként a gyermekek felügyelete volt. Az egykori alkalmazott akkor már nem állt szerződésben a sztárpárral, amikor kitálalt a viselt dolgaikról. Elárulta, hogy Angelina és Brad mitől féltek a legjobban! Nem mástól, mint attól, hogy elrabolják a gyerekeiket és váltságdíjat kérnek értük. A testőr annyi időt töltött a gyerekekkel, hogy szinte már az apjuknak érezte magát.

A Pitt család / Fotó: Vogue

Aztán azt olvashattuk, hogy csodálatos francia birtokon házasodtak össze Joliék, amitől most már szabadulnának. Szomorú, hogy manapság a legtöbb házasság tönkremegy. A Chateau Miraval, Torrens közelében található Dél-Franciaországban. A birtok becsült értéke 60 millió dollár. Tartozik hozzá egy tó, olajfaliget, szőlő és egy erdő is és ez még nem minden. Saját helikopterleszálló-pályája is van.

A pár 2014-ben itt házasodott össze.

A francia birtok

A hatalmas hírverés és nagy várakozások után mindenkit meglepetésként ért a hír, amikor egy nappal a nyitás után már be is zárták Vajna Tímea fánkozóját. Vajna Tímea egyéves munkája október 14.-én érett be, akkor hullott le a lepel a Mr. Funk nevű fánkozóról – ami annyira fontos hely, hogy a TV2 is többször beszámolt a nyitásról... A Dívány észrevette azt is, hogy a felvételen a kormánybiztos neje a Guccinak tervező Alessandro Michele kabátkáját viselte. Mint írja: akinek esetleg megtetszett, még megveheti a Net-a-porteren 2980 euróért, azaz 910 ezer forintért.

Vajna Tímea fánkozója / Fotó: Balogh Dávid, Magyar Nemzet

 

November

Sokat nem kellett várni az új mega-giga hírre. Történt ugyanis, hogy sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata nem jelent meg a válóperükön a Budaörsi Járásbíróságon, így a bíró megszüntette az eljárást. Bár a válást egyelőre lefújták, a feleség szerint bármikor újra a bíróságra kerülhet a kereset.

De térjünk vissza Pittékre. Hogy, hogy nem, egy újabb híresség fejtette ki nyilvánosan véleményét Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról. A mondandó nem volt éppen hízelgő Jolie számára. Chelsea  Handler amerikai színész/komika ezt nyilatkozta: „Olyan pletykák keringtek, hogy az egyik probléma az lehetett, hogy Brad Pitt túl sokat ivott és sok füvet szívott. Azon gondolkozom, hogy miért választotta az öngyógyítást. Talán azért, mert az elmúlt 12 évet a Comói-tónál is eltölthette volna George Clooney-val és Matt Damonnal, ahelyett, hogy egy házban ragad vagy 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek. Ó igen, egy kibaszott őrültet vett el, talán azért.”

A komika és Angelina

De ez még mind semmi! Megnézhettük azt is, hogyan néz ki Angelina a válás után. A színésznő először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pitt-tel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt. 

 

 

December

Végre egy igazán kellemes cikkre leltem: Kylie Jenner 2017-es naptára ultradögös lett. Kylie Jenner december elején jelentette be, hogy hozzámegy a nála 8 évvel idősebb rapperhez, Tygához, amivel teljesen lesokkolt mindenkit, most pedig ismét merész húzásával hívta fel magára a figyelmet, ugyanis egy olyan naptárt készített, ami a szokásosnál is szexibbre sikeredett.

Aztán megható dolog történt egy másik szépségnek köszönhetően. A Magyarok Világszépe Királynője, Harkányi Cintia örömmel jótékonykodott. Cintia korábban óvodákban mikuláscsomagokat adott át,a Mikulásgyárba pedig tartós élelmiszert vitt a Magyarok Világszépe brand tulajdonosával, Fásy Zsüliettel karöltve. Legutóbb a szépségverseny atyja, Fásy Ádám és Cintia Debrecen felé vették az irányt, hogy örömet szerezzenek az ottani óvodásoknak. A csapat dr. Széles Diána, a város alpolgármestere segítségével hat óvodának osztott szét több mint 350 gyermekjátékot. Sokan közülük rossz körülmények között élnek, de így nekik is került ajándék a fa alá.

Harkányi Cintia és Fásy Ádám csomagokkal érkeztek Debrecenbe / Fotó: Blikk

 

Remélem, a következő év is hasonlóan jól folytatódik és nem a válásoktól lesz hangos a sajtó. Persze egy szaftos botrány – na, jó, akár több is –  azért ne várasson sokat magára.

 

Boldog új évet, kedves Olvasó!

Címkék: Celebügyek
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/32735/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?