Így szoktatják rá a dílerek a gyerekeket a drogra

Remélem, itthon ilyen még nincs és nem is lesz!!! Vérlázító a drogdílerek leleményessége. Kábítószeres nyalókával etetik az iskolás gyerekeket, hogy rászokjanak a szerre és belőlük is állandó vevő legyen. Később a nyalóka helyett már jöhet valami komolyabb, több és drágább...

foxnews.com-on olvastam, hogy egy pennsylvaniai középiskolában több diák is rosszul lett, mert egy dogárus kábítószerrel átitatott nyalókákat adott nekik. Az egyik fiatal diákot túladagolás miatt kórházba kellett vinni, így derült ki, hogy mi okozta a rosszulléteket. A rendőrség megtalált egy férfit, aki több mint hatvan nyalókát osztott szét az iskolánál.

Ez a hír annyira felháborított, hogy gondoltam, azonnal megosztom a véleményemmel egyetemben. Ugyan ez az eset az USA-ban történt, de tudjuk azt is, hogy már itthon is komoly problémát okoz a drogfogyasztás az iskolásokban és az iskolások körében. És ami még ijesztőbb, mi van ha még kisebbeknél próbálkoznak? Simán elfogad a kisiskolás egy ilyen ínyencséget! Ő simán tud már zsebpénzt kérni, de rászokhat anya, apa pénztárcájának megcsapolására is, a rosszabb dolgokat nem is akarom említeni.

Hol van már az az idő, amikor csak a cigi és az alkohol ijesztgette a szülőket? Szörnyű, hogy manapság azon kell aggódni, hogy nehogy valamit tegyenek a gyerek italába, vagy ha bekap valamit, nehogy túladagolja magát.

Vajon mi lehet a megoldás?

 

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/33703/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?