Delhusa Gjon barátnője csupán 19 éves

Ilyen hír hallatán mindig egy picit elszomorodom. Arra gondolok, hogy nem igazságos az élet. Hiába győzködöm magam, hogy a fajfenntartás, meg a genetika, mégis nehéz elfogadni, hogy a korosodó férfiak, dobják a korosodó feleségüket egy fiatal kislány miatt. A feleség ottmarad egyedül az érzéseivel és mint tudjuk, kevés eséllyel talál magának újra párt. Persze megértem az ilyen férfiakat, de ez így akkor sincs rendjén. Nincs ez jól kitalálva.

És azt a kérdést még fel sem tettem, hogy egy fiatal lány mit eszik egy jóval idősebb pasin? Vajon mennyire őszinte a szerelme? Úgy néz ki, ez nem számít. Íme a hír:

"Évek óta nem mesélt a magánéletéről Delhusa Gjon, pedig zajlanak körülötte az események. Egy 44 évvel fiatalabb lányba, Fanniba szerelmes, akivel tökéletesen kiegészítik egymást. A korkülönbség pedig egyiküket sem érdekli.

Két évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk Delhusa Gjon egy fellépésén, és nagyon hamar szerelem lett belőle. Elsöprő érzelmek alakultak ki, a kérdéseknek nem volt helye. Pedig nem kevés korkülönbség van köztük, 44 év. Ez azonban őket nem foglalkoztatja. Jól egymásra találtak, ugyanis egyikük sem a saját korosztályához vonzódik.

Delhusa Gjon szerelmes: 44 évvel fiatalabb a barátnője / Fotó: Bacskó László

"Tudom, sokan megdöbbentek a nagy korkülönbség miatt, ami köztünk van, de Fanni korához egy negyvenéves nő bölcsessége párosul. Engem egyébként sem viseltek el soha az idősebb nők, egyszerűen sok voltam nekik" - árulta el Gjon a Best Magazinnak. Hozzátette, Fanni sem a saját korosztályához vonzódik, mindig is az idősebbeket szerette. A fiatal lány egykor élsportoló volt, minden idejét lekötötték az edzések. Számára Gjon az első igazi szerelem. A zenész szerint a fiatal lány feltölti őt energiával, sok mindenben az édesanyjára emlékezteti. "Sok mindenben az édesanyámra emlékeztet: ő volt ilyen markáns, végtelenül teherbíró, soha nem panaszkodó, és mindent mindig megoldó. Fanni is ilyen" - árulta el Gjon, akit meg is változtatta a szerelme: több állatuk is lett, és rendmániájából is engedett. "Megtaláltam a társam, ő a másik felem, és azt hiszem, ez kölcsönös" - mondta Delhusa Gjon."

Forrás: life.hu

Címkék: Celebügyek
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/33808/pics/lead_800x600.jpg
Celebügyek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?