A gyöngyöspatai férfi diploma nélkül, főorvosnőként dolgozott

Valami van ott Gyöngyöspatán, mert a település nevéhez egyre több botrány fűződik. Történt ugyanis, hogy egy gyöngyöspatai férfi, nőnek és nem utolsó sorban, főorvosnak adta ki magát. Még gerincbe is adott injekciót.

Csak illusztáció

Valami elképesztő bűncselekmény ügyében indult nyomozás Szirákon: a rendőrség csak néhány alapvető információt közölt, mégpedig, hogy kuruzslás miatt eljárás indult egy férfi ellen. azonban döbbenetes részletekről kaptunk információt: a miniszoknyás, csinosan öltözött, kisminkelt doktornő valójában férfi volt és egyáltalán nem is volt orvos.

A rendőrség ezt közölte az ügyről:

A Pásztói Rendőrkapitányság kuruzslás gyanújával indított eljárást egy 30 éves gyöngyöspatai férfi ellen. Az eddigi megállapítások szerint a gyanúsított 2016. július 14. és augusztus 29. között Szirákon orvosnak kiadva magát jogosulatlan orvosi tevékenységet végzett. A 30 éves férfi a betegeken különböző kezeléseket hajtott végre úgy, hogy nem volt orvosi végzettsége. A rendőrség a férfi ellen indított eljárást a napokban befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Pásztói Járási Ügyészség részére.

Az alapvetően egyszerűnek tűnő ügy mögött azonban úgy tűnik, ennél sokkal több van:

Orvosi diploma nélkül főorvosnőnek adta ki magát az elmúlt év nyarán egy személy Szirákon, aki Gyöngyöspatáról költözött barátjához. A Nógrád megyei településen - rendelő híján - a lakókörnyezetében híresztelte el, hogy sebész és ideggyógyász főorvosként segíteni tud a rászorultakon - írta a Kamerapress Sajtóiroda.

Vérnyomást mért, hamis receptekre gyógyszereket írt, kézrátétellel operált, úgy téve, mintha sebészeti beavatkozást végezne. Tűszúrással, akupunktúrás kezeléssel reumatikus problémákon igyekezett segíteni, egy gerincproblémával küzdő idős asszonynál rákos daganatot állapított meg, a gerincébe injekciót is adott.

A beavatkozásokat kizárólag az esti órákban végezte, a betegekkel állítólag elsötétített szobában foglalkozott, farkasvakságára hivatkozott, vizsgálatok közben érthetetlen varázsszavakat suttogott.

A betegek egy idő után kétkedni kezdtek az "orvosban", aki egyébként farmer miniszoknyában és magas sarkú, combig érő csizmában divatosan öltözködött, mégis egyesek sejteni kezdték, hogy a púderes, bőven kozmetikázott, arca borostát rejt és valójában a mély hangú doktornő valójában férfi.

A sejtés beigazolódott, az álorvosnő tevékenységének rendőrök vetetettek véget.

Forrás: blikk.hu

Címkék: Ajaj
https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/35014/pics/lead_800x600.png
Ajaj
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?