Hogy kerül ez ide?

Az igaz, hogy London sokszínű, nyitott város, de ez a hatalmas mell hogy kerül ide? Nem más okból, mint egy kampány részeként, amelyet egy helyi kreatív ügynökség jegyez. Na de mi okból?

Az óriási cici anyák napján (az Egyesült Királyságban ez március 26.) került a háztetőre és azt a kampányt hivatott erősíteni, amely azt próbálja kommunikálni, hogy ne ítéljük el a nyilvános helyen szoptató anyákat és az édesanyák se szégyenkezzenek, és hagyják éhen babájukat, amikor nyilvános helyen vannak.

Ennek a helyzetnek a fő oka valószínűleg az a tabu, hogy nem szoktuk más emberek előtt felfedni a mellünket. Meglehetősen ironikus dolog, hogy a legtöbb szoptató asszony melléből sokkal kevesebb látszik, miközben szoptat, mint amennyit egy átlagos farmer reklám láttat.

Mégis sok ember az előbbit helytelennek, az utóbbit elfogadhatónak tartja. Úgy tűnik, aggodalmaik nem annyira a konkrét látványból, mind inkább kulturális hiedelmekből fakadnak.

Ezt a rossz berögződést hivatott eloszlatni a kampány.

Remélem, sikeresen! Nehogy már azért maradjon éhen egy pici baba, mert az anyukája nem meri megszoptatni az orvosi rendelőben, vagy bárhol vannak.

Forrás: boredpanda.com

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/36681/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,Család,TestemLelkem
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?