Kiszivárgott, mennyit fizet Kanye West Presser Gábornak

Semmi sem marad titokban. Természetesen az is kiszivárgott, hogy mennyit fizet Kanye West Presser Gábornak a Gyöngyhajú lányért. 

Kanye West és Presser Gábor pere végül elmaradt, miután a felek a bíróságon kívül megállapodtak a kártérítés mértékében. Kanye West 2013-as New Slaves című dalában használt fel egy közel másfél perces részt az Omega Gönygyhajú lányából, melyet többek közt Presser Gábor szerzett. Presserék anno tárgyaltak a dal felhasználásnak feltételeiről, megegyezésig azonban nem jutottak, így aztán beperelték az amerikai rappert, mikor a Yeezus lemez megjelent.

Presser eredeti követelése 2,5 millió dollár, azaz több mint 700 millió forint volt. A Blikk informátora szerint West végül százezer dollárt, nagyjából 29 millió forintot fizet. Az összeg ráadásul nem csak Presseré, bonyolult rendszerben osztják el a Hungaroton Records mint jogtulajdonos, a dalszerzők és az Omega egykori zenészei között.

Kóbor János, az Omega frontembere a lapnak azt mondta: „Magam sem gondoltam, hogy ennél több lehet benne, hiszen károkozás nem történt, nem változtattak a számon.”

Forrás: nlc.hu

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/36813/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,Celebügyek,Magyaros
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?