Ingyen szállás bárhol a világon

Trusted Housesitters egy olyan weboldal, ahol nem bébiszittereket, hanem megbízható "házikedvenc-szittereket" lehet találni és akár te is jelentkezhetsz annak. Így lehetőséged nyílik  bárhol a világon teljesen ingyen megszállnod, csak meg kell etetned és ránéznek a háziak állataira.

Elutaznál Franciaországba és megszállnál egy álomszép vidéki házban, vagy még messzebb mennél, mondjuk Ausztráliába és aludnál egy gyönyörű villában? Csak az útiköltség vár rád, a szállást nem kell fizetned, ha vigyázol a háziak állataira. Ha regisztrálsz a Trusted Housesitters weboldalán, akkor 100 $-ért, egy évig tiéd lehet a világ. 

Az ötlet szerintem zseniális. Az ötletgazda a szolgáltatás létrehozásánál egyszerűen csak arra gondolt, hogy milyen sokan utaznának, csak nem tudják, vagy lelkiismeretfurdalásuk van házikedvenceiket magukra hagyni. Így jön egy valaki, aki eteti, itatja szeretgeti az imádott állatkákat és még fizetni sem kell neki, mert azok örülnek, hogy ingyen lakhatnak addig náluk.

Azonban a szittereknek megbízhatóknak kell lenniük. Minden szállásadó visszajelez a szitteréről és ha meg van elégedve, az már garanciának számít. A legegyszerűbb úgy nekikezdeni a szitterkedésnek, hogy bejelentkezünk a hozzánk legközelebb eső szállásadóhoz és jó pontot szerzünk nála.

Csak ennyi kell ahhoz, hogy bárhol a világban megspórolhasd a szállás költségét.

Még több infó: Trusted HousesittersFacebook

Forrás: boredpanda.com

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/38337/pics/lead_800x600.jpg
Állatos,háziállat,házikedvenc,szitter,Trusted Housesitters
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?