11 millió forintért, 14 évet kell várni egy asztalra ebben az étteremben

A disneylandi Club 33-at Walt Disney eredetileg politikusoknak és szponzoroknak szánta, de mire elkészült, meghalt. Ma 36 ezer dollár befizetése és 14 év várakozás után bárki beléphet Disney szentélyébe.

A Club 33-ba nem túl egyszerű bejutni. Először is, aki nem tudja, hol keresse, sosem találja meg, ugyanis csak egy kicsi 33-as felirat és egy csengő található azon az ajtón, ami gyakorlatilag beleolvad a környezetébe, de ha rá is bukkannánk, sem fognak minket beengedni. Ahhoz először is egy platina tagságra van szükségünk, ami 25 ezer dollárba kerül (megközelítőleg 7,8 millió Ft), valamint további 11 ezer dollárra (megközelítőleg 3,4 millió Ft). Ezen kívül megvizsgálják a személyi hátteret is, tehát nem minden a pénz. Ha ez mind stimmel, nincs más dolgunk, mint várni 14 évet, ugyanis ennyi most a várakozási idő, hogy felkerüljünk a várólistára, amire 2012 óta lehet egyáltalán feliratkozni (5 év szünet után), és maximum 500-an lehetnek rajta.

Mit kapunk ennyi pénzért?

Ha mindez megvan, az nem jelenti azt, hogy most már mi lettünk a kiskirályok Disneyland eldugott klubjában. Asztalfoglalás nélkül továbbra sem engednek be a titkos ajtó mögé. Ehhez persze fel kell tárcsázni egy titkos számot, és reménykedni, hogy legyen valamikor egy szabad hely. Ezt is kipipálva bent lehetünk Disney szentélyében, az egyetlen helyen a parkban, ahol lehet alkoholt kapni, és nem hallatszik be a boldogság önfeledt morajlása. Ekkor még egy kósza milliárdos is arra gondolna, hogy most már minden rendben, itt már elteheti a tárcáját, de nem így van. Az ebéd-vacsora bizony 100 további dollárba fáj a VIP-tagnak, és minden kedves vendégének, viszont legalább annyit ehetnek, amennyit akarnak. Ez az összeg pontosan annyi, mint a belépő ára a parkba, amit ha a tagoknak nem is, de vendégeiknek ki kell fizetni. Parkolni viszont kedvezően tudunk ezért a durván 10 millió forintért.

Forrás: mno.hu

 

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/40610/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,Club 33,Disneyland
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?