Egy üres templomban fotózott, meghűlt benne a vér, amikor észrevette mi van a képen

Nagyon érdekesek és izgalmasak az olyan fényképek, amelyeken olyat vesz észre az ember, ami nem e világinak tűnik. Még nagyon régen, a digitális fényképezőgépek megjelenése előtt egy volt kollégám is készített egy ilyen képet Velencében, akkor láttam először "szellemet" fotón. Ez a mai történet is nagyon hasonló.

Félelem és reszketés a templomban

A templomok egyszerre gyönyörű és félelmetes helyek - utóbbi főleg akkor igaz, ha éppen nem tartózkodik bennük senki rajtunk kívül. Pont egy ilyen magányos időszakban látogatott el a skóciai Szent Egyed Katedrálisba az a valaki, akinek sajnos nem tudjuk a nevét, ijesztő sztoriját viszont megosztotta a világgal. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy az illető ezt a fotót lőtte az épületben, majd amikor megnézte, rájött a frász:

Az ominózus fotó

Te látsz rajta valami furát? 

Valaki volt ott - vagy mégsem?

A kép a mesélő elmondása szerint pár éve készült egy esős napon. Elszántan kattintgatott egy jó felvétel reményében, a szögből pedig, amiből a fenti képet csinálta, három fotót is lőtt. Emlékezett rá, hogy azért tudott ennyit időzni, mert senki, de tényleg senki nem járkált akkor a folyosókon, illetve nem ült a székeken. Csak otthon töltötte le a felvételeket a számítógépére, amikor azonban meglátta az egyiket, meghűlt benne a vér. Az egyik széken ugyanis észrevett egy halvány, de azért jól kivehető, reverendás alakot, amint minden kétséget kizáróan ott gubbaszt és bámul rá. Felfedezését megosztotta édesanyjával is (ő egyébként ott volt vele a templomban), akit szintén halálra rémült.

Ketten vannak?

A sztorija alá százával érkeztek a kommentek, sokan lehülyézték, míg mások állították, ők is látják a szellemet. Sőt voltak olyanok is, akik szerint nem is egy, de kettő kísérteties alak szerepel a képen - ami még hátborzongatóbbá teszi az egészet. A másik kicsit elmosódottabb, de ha jól figyelsz, láthatod, hogy valóban ott van:

Kik vagy mik lehettek a felvételen látható személyek? Lehet, hogy egykor ebben a templomban teljesítettek szolgálatot, és a szellemük még ma is visszajár? Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni.

Forrás: femcafe.hu

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/41595/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,Ajaj,kísérteties,szellem,szellemek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?