A nők csábításához, kiengeszteléséhez elengedhetetlen kellék

A nők szívéhez egyenes úton egy csokor virággal sokkal könnyebb eljutni, mint bármilyen fondorlattal. Ám nem mindegy, hogy milyen az a csokor!

Én szeretem az egyszerű, szerény, nem hivalkodó csokrokat, mezei virágokat. Mindig nagyon örülök, amikor ilyet kapok.

Ám ha valaki igazán ostromol és le akar venni a lábamról, netán meglehetősen rossz fát tett a tűzre és ki akar engesztelni, akkor azért elgondolkozom, ha egyszer csak csenget a futár és ezt adja át nekem:

Külföldi minta alapján, ma már több cég is működik Magyarországon, akiktől ilyen álomszép, dobozos rózsacsokrot lehet rendelni, és akik ki is szállítják a szerencsés hölgynek azt, netán meg is lehet őket kérni, hogy csapjanak hozzá egy üveg pezsgőt, vagy doboz bonbont is.

Egyszer volt szerencsém és nekem jött egy ilyen küldemény. Innen tudom, hogy a dobozban olyan anyag van, amelyben a rózsa vígan eléldegél több napon keresztül is. Amikor a rózsa elhervad, a doboz örök emlékként ott marad és emlékeztet annak feladójára.

A sok virágboltosnál kapható, előre megkötött - persze ebből szerencsére nem csak rémes létezik -, vagy a túl csicsás, a drága, de csúnya, ízléstelen csokor viszont inkább csak arról győz meg, hogy a férfi ugyan kedves, de nincs túl sok ízlése.

Akárhogy is van, a nők – ha mutatják, ha nem – mindig örülnek egy csokor virágnak, bármilyenről is legyen szó!

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/42700/pics/lead_800x600.jpeg
csábítás,kiengesztelés,virágcsokor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?