Jó ötletnek tűnt a modell szeme fehérjét lilára tetováltatni - sokkoló lett az eredmény

Annyi mindennel találkoztam már, hogy azt hittem már nem fogom semmi újjal találkozni – legalábbis ami a tetoválással kapcsolatos baleseteket illeti. És mégis. Hogy a fenébe juthat eszébe valakinek, hogy lilára tetováltassa a szeme fehérjét? Mert pont ez történt. Ráadásul egy modellel.

Catt Gallinger mindig is imádta a lila színt. Haját gyakran lilára festette, lila rúzst használt, és számos tetoválása is kedvenc színének különböző árnyalatait mutatja. A fiatal nő azonban nem érte be ennyivel, és úgy döntött, szemfehérjéjét is beszínezteti.

Mint megtudtam, a szemtetoválás egy olyan procedúra, amely során a szemfehérjébe tintát fecskendeznek. Számos ilyen eljárást végeztek napjainkig, főleg olyanoknál, akik egyébként is rajonganak az extrém testmodifikációkért. Gallinger esetében azonban valami nagyon félresikerült.

Már a beavatkozás napján problémák léptek fel, a nő szeméből lila színű folyadék kezdett szivárogni. A következő nap már egy hatalmas duzzanattal és fájdalommal ébredt. Annyira elfertőződött a beavatkozás helye, hogy a duzzanat három hét elteltével sem ment le, az orvosok így arra figyelmeztették, készüljön fel  arra, hogy az érintett szemére akár teljesen megvakulhat.

Kétségbeesésében rengeteg orvosnál járt. Már mindent kipróbáltak rajta (antibiotikumos és szteroid tartalmú szemcsepp), hogy a gyulladás megszűnjön. Állapota azonban továbbra sem akar javulni, sőt egyre homályosabban lát. A Facebookon osztja meg képeit, és állapotát, hogy másokat figyelmeztessen a veszélyes beavatkozásra.

Gallingert várhatóan jövő héten operálják meg, a műtét során az orvosok megpróbálják eltávolítani a tintát a szemből.

Ha jobban lesz egy kicsit, azt tervezi, hogy azonnal beperli a „tetováló művészt”, aki ezt tette vele.

Forrás: iol.co.za

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/43226/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,Ajaj,sokkoló,szem,TestemLelkem,tetoválás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?