Az új világvége előtt, hét év pokol vár ránk

Búcsúzzunk el a béke napjaitól, mert elszabadul a pokol! – állítja egy igencsak kétes hírnevű asztronómus. Dave Meade apokalipsziskutató és számmisztikus szerint október 15-ével hivatalosan is kezdetét veszi a pusztulás. Ám mielőtt a Föld és vele együtt az élet teljesen megsemmisülne, addig is hétévnyi pokol vár ránk. Egy újabb jövendőmondó sokkolja a világot.

Dave Meade jóslataival sokkolja a világot

Meade szerint természeti katasztrófák tömkelege fogja el­pusztítani a bolygót. Földrengések, cunamik, hurrikánok – csak néhány dolog, ami elviselhetetlenné teszi majd az életet. Véleménye szerint ennek a nyomait láthatjuk már most: Amerikát sorra érik el a gyilkos erejű hurrikánok, Mexikót pedig hatalmas földrengés rázta meg nemrég.

Állítása szerint ki fog törni a nukleáris háború az Egyesült Ál­lamok, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína, Irán és Észak-Korea részvételével.

Kép: alexiuss.deviantart.com

Ezt követően jön a kegyelemdöfés. A végső csapást a Nibiru elnevezésű feltételezett bolygó fogja majd jelenteni számunkra, amely egész egyszerűen a Földbe fog csapódni.  

Bár a szakértő ko­rábban szeptember 23-ra jövendölte a vég eljövetelét, később beismerte, hogy tévedett, de a hét éven át tartó megpróbáltatások korának kezdetében már egészen biztos.

Ne legyen igaza!

Forrás: thesun.co.uk

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/43659/pics/lead_800x600.jpg
cunami,Dave Meade,földrengés,hurrikán,világvége
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?