Vajon mit árul el rólad, ahogyan ökölbe szorítod a kezed?

Eszedbe jutott valaha is, hogy még az is elárul rólad valamit, hogy hogyan szorítod ökölbe a kezed? Pedig bizony így van. Szorítsd ökölbe a kezed és nézd meg a jelentését ennek a többnyire nem tudatos mozdulatnak.

Amikor ökölbe szorítod a kezed, könnyen lehet, elöntött a méreg. Az ellenkezője is előfordulhat, nagyon drukkolsz, izgulsz a sikerért. A legtöbbször talán nem is tudatosodik benned a mozdulat, éppen ezért is árulkodik rólad annyira erősen. Nézd meg tehát, hogyan szorítod ökölbe a kezed, aztán hasonlítsd össze a három rajzzal. Melyik vagy te? Amikor választottál, csak azt követően görgess lejjebb a válaszokhoz. Izgalmas személyiségteszt következik.

Ha az 1. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kedves és nagyon szeretetre méltó a személyiséged, ha az első rajz jellemző rád. Érzékeny, könyörületes és nagyon tapintatos típus lehetsz. A saját érzéseid mellett másokét is meg szeretnéd érteni. Képes vagy rá és szívesen is beszélsz az érzéseidről. Erős benned a kreativitás, az életed magad szervezed. Inkább zárkózottabb típus vagy, a nagyobb, zajos társaságban nem igazán érzed jól magad. Amikor sürgetnek a feladatok, hajlamos lehetsz a türelmetlenségre, az idegeskedésre. Kedvességed folytán könnyen kihasználhatnak mások, légy ezért mindenkor óvatos és körültekintő.

Ha a 2. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kéztartásod többet árul el rólad, mint amit eddig magadról gondoltál. Nagyon erős a kisugárzásod, ráadásul tehetséges ember vagy. Az is biztos, nagyon érzelmes és emocionális típusnak tartanak mások téged. Kimondod, amit gondolsz és érzel, soha nem köntörfalazol. Ösztönös és fáradhatatlan a személyiséged, a céljaidért sokat teszel, így az esetek többségében meg is valósítod őket. Az álmaidat, a vágyaidat ugyanakkor mélyen magadba rejted, ezekről sosem beszélsz másoknak. A legszívesebben önállóan és egyedül dolgozol, így érzed magad a leghatékonyabbnak. Sokan hajlamosak elítélni téged. Ez pedig az ő problémájuk, és nem a tiéd.

Ha a 3. rajz szerint szorítod ökölbe a kezed

Kifejezetten zárkózott típus lehetsz, ha a hüvelykujjadat eltakarod a többivel. A gondolataidat is nehezen osztod meg másokkal, inkább figyelmesen hallgatsz, mintsem túlzottan sokat beszélnél. Jól érzed magad a saját társaságodban, így biztosan elkerülöd az érzelmi drámákat, amit mindennél jobban gyűlölsz. Olyan emberek társaságát keresed, akikkel a felszínes csevegés helyett mély és sokatmondó témákról beszélgethetsz. A barátaid, a szeretteid nagyon fontosak a számodra, mégis időnként szükséged van a csendre, a nyugalomra, amikor magadban vagy és azt teheted, amihez igazán kedvet érzel. Az őszinteség, a becsület a legfontosabb értékeid.

Forrás: nlcafe.hu

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/45510/pics/lead_800x600.jpg
ököl,TestemLelkem,teszt
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?