Váratlan vendég érkezett a boltba, ám ami ezután történt a boltosokat még jobban meglepte

Nagyon kedves dolog történt a napokban, a nagy karácsonyi nyüzsgés közepette. Az amerikai Fort Collins egyik ajándékboltjában az eladók már hozzászoktak a megnövekedett forgalomhoz, és a sokféle vásárlóhoz, ám arra még ők sem voltak felkészülve, hogy ilyen különleges vendégek látogatnak el hozzájuk.

Lori Jones volt éppen műszakban, amikor egy fiatal őzike úgy sétált be a boltba, mintha az a legtermészetesebb dolog lenne a világon, és mintha a családjának akarna néhány ajándékot kiválasztani karácsonyra.

Hihetetlen volt. A napszemüvegeket és a csipszeket nézegette. Nagyon nevettem

– mesélte Lori a The Dodonak.

Miután az állat alaposan szemügyre vette a kínálatot és az ajánlatokat, Lori néhány finomsággal kicsalogatta az üzletből az őzikét. De ezzel a történet még korántsem ért véget.

Körülbelül harminc perccel később ismét megjelent az ajtóban az őz, de ezúttal az egész családját hozta magával. A többiek, mint a jólnevelt gyerekek vártak a küszöbnél. Mintha azt kérdezték volna, bejöhetnek-e? Rendkívül vicces volt!

Lori természetesen kedvesen elküldte az állatokat a bolt mellől, de csak azután, hogy készített néhány sokatmondó fotót a jelenetről.

Forrás: 24.hu

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46093/pics/lead_800x600.jpg
A nagyvilágból,ajándékbolt,Állatos,karácsony,őz
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?