Blogolj!

Hogyan jutottunk el az első negyedévben a másnaposságtól az ókori világ hatodik csodájáig?

Visszatekintettem az elmúlt évre és bizony sok-sok élvezetes, lélekemelő, vagy éppen elgondolkodtató bejegyzést találtam. Íme, egy kis színes összeállítás az első negyedévből.

Miután január első napján megtudhattuk, hogy mi a legjobb másnaposságra, már másnap sikerült lelombozni szegény férfiakat, mert kiderült, hogy senkinek sem kellenek a magyar férjek. Aztán még mindig januárban újra egy férfi esett áldozatul, mivel annyit evett, hogy kitiltották törzshelyéről, a Trófeából. Jó kis botrány kerekedett belőle.

Február elején elszorította a szívünket egy apró kisfiú története, akit szülei kidobtak az utcára és már határán volt az éhhalálnak, de hála egy jótevőnek, ma már – legalább fizikailag – jól van. Másnap már George, az apró vombat cukiskodott nekünk.

Nem kellett sokat várni arra sem, hogy megnézhessünk egy videót arról, hogyan is élnénk most, ha újra az Osztrák-magyar monarchiában találnánk magunkat. Mindenkit érdekelt az a hír is, miért lőttek agyon 50 embert egy vadasparkban.

Egy bulvárhír is becsusszant közben, amely azt árulta el, hogy Donald Trump fia, milyen luxusban él és hogy 10 évesen már kaviárral hidratálja az arcbőrét.

Még mindig nem írtunk márciust, amikor egy gyöngyöspatai férfi főorvosnőnek adta ki magát és gyönyörködhettünk egy régi, enyészetnek induló cementgyár 45 éves lélegzetelállító otthonná alakulásának fotóiban.

Az év harmadik hónapjában azt boncolgattuk, hogyan tud valaki akár egy életen keresztül sérelmeket hordozni és nem megbocsájtani, amikor ezzel csak magának árt, nem annak, akire haragszik. Mindenképpen hírt kellett adni a legújabb őrületről, a szeplő tetoválásról is.

Nagyon sajnáltunk 10 embert, aki piszkosul nagyot szívott az online vásárlással, de a sajnálat mellett persze remekül szórakoztunk is. Végül arra derült fény, hogy a görögök újra felépítik az ókori világ hatodik csodáját.

Folyt. köv.

https://mindenerdekelengem.blogstar.hu/./pages/mindenerdekelengem/contents/blog/46129/pics/lead_800x600.jpg
cementgyár,csoda,másnaposság,ókori,szeplő,tetoválás,vadaspark
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?